Για πολλούς ανθρώπους ο χειμώνας είναι μία δύσκολη μα αναγκαία μετάβαση, μερικοί πληκτικοί μήνες που απλά πρέπει να περάσουν μέχρι να έρθει το επόμενο, φωτεινό καλοκαίρι. Παρόλα αυτά για άλλους (όσο για τόσο λίγους όσο θέλει να πιστεύει το συλλογικό ασυνείδητο) ο χειμώνας είναι μία όμορφη δικαιολογία για να φορέσουμε ακόμα περισσότερα στιλάτα ρούχα πάνω μας και να τυλιχτούμε μέσα στα ζεστά πλεκτά μας και τα χουχουλιάρικα μπουφάν μας. 

Ανάμεσα σε όλα τα πλεκτά του κόσμου που αγαπάμε με τρέλα, οι ζακέτες θα έχουν για πάντα μία ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Ως το απόλυτο item για να δημιουργήσεις το ιδανικό, το καλύτερο layering οι ζακέτες δεν γίνεται να λείπουν από καμία ντουλάπα που σέβεται τον εαυτό της και βασίζεται σε κομμάτια διαχρονικής ομορφιάς.

Παρόλα αυτά, οι ζακέτες μπορούν και πρέπει να φορεθούν και χώρις κάτι από μέσα. Το κλασικό T-Shirt ή το βαμβακερό πουκάμισο μπορούν κάλλιστα να δώσουν τη θέση τους στο «τίποτα», δημιουργώντας ένα υπέρκομψο και πάρα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μεγάλα brands μόδας όπως τα &Οther Stories και τα γαλλικά Sezane φημίζονται για τις υπέροχες, μάλλινες ζακέτες που διαθέτουν, μαλακό, υπέροχο μαλλί και κάνουν κάθε βαρετή και αναμενόμενη εμφάνιση πιο ελκυστική και πιο γοητευτική.

Εννοείται, ωστόσο, ότι μπορείς να βρεις αμέτρητες επιλογές σε οποιοδήποτε εταιρία, από τις αλυσίδες γρήγορης μόδας μέχρι τους μεγαλύτερους οίκους στον πλανήτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες το εδώ

Arket Oversized Alpaca Blend Cardigan (£89)

Δες το εδώ

Gap Button-Front Cardigan (£50)

Δες το εδώ

Omnes Eva Knitted Merino Wool Blouson Sleeve Cardigan in Light Blue (£59)

Δες το εδώ

Autograph Pure Cashmere Crew Neck Cardigan (£89)

Δες το εδώ

Hollister Cropped Cardigan (£35)

 

Κεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS