Η COS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του πρώτου της φυσικού καταστήματος στην Ελλάδα μέσα στο έτος, σε συνέχεια του λανσαρίσματος του cosstores.com την προηγούμενη χρονιά.

Κατά το λανσάρισμά του, το νέο COS κατάστημα θα φιλοξενεί όλη τη Spring Summer 2021 συλλογή, που αποτελεί ένα καλειδοσκόπιο εκλεπτυσμένων wardrobe staples, από ελαφριά πλεκτά μέχρι blazers με effortless chic ύφος.

Ως μέρος του συνεχούς ταξιδιού και δέσμευσης προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η συλλογή περιλαμβάνει υλικά βιώσιμης προέλευσης όπως το βιολογικό βαμβάκι, τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένες συσκευασίες γιαουρτιού και τα knitwear sets έχουν δημιουργηθεί από zero-waste υλικά, πάντα με γνώμονα τη σύνθεση μίας συλλογής που είναι διαχρονική και ταυτόχρονα σύγχρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ COS:

Αντλώντας έμπνευση από τις τέχνες και τη σύγχρονη κουλτούρα, το fashion brand με έδρα το Λονδίνο φημίζεται για τις συλλογές που ισορροπούν ανάμεσα στο πρωτοποριακό σχέδιο και το διαχρονικό στυλ, με κάθε κομμάτι να είναι σχεδιασμένο να κρατήσει πολλές σεζόν, όντας πάντα επίκαιρο. Η COS δημιουργεί μοντέρνα κι άνετα ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, ενώ στηρίζει και συνεργάζεται με γνωστούς αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες, galleries και studios.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS