Με τη μόδα να έχει απορρίψει στο σύνολο τους τα υπερβολικά εφαρμοστά ρούχα το μέλλον μοιάζει να είναι ένα και μόνο ένα. Κομμάτια άνετα, φαρδιά, ριχτά που πέφτουν όμορφα πάνω στο σώμα, αφήνοντας το να κινείται με άνεση και ελευθερία. Μέσα σε αυτή την αληθινή ολοκληρωτική τάση τα τζιν παντελόνια δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Σύμφωνα με τη Γαλλίδα συγγραφέα και fashion vlogger Marie Anne Lecoeur οι Παριζιάνες έχουν πλέον βάλει στο τελευταίο συρτάρι της ντουλάπας τους τα - μέχρι πρόσφατα - λατρεμένα skinny τζιν αγκαλιάζοντας τη φαρδιά, buggy γραμμή ως το απόλυτο τρεντ της ερχόμενης άνοιξης. Ναι, αν θέλεις να είσαι σύγχρονη, σέξι γυναίκα στους δρόμους του Παρισιού τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις και εσύ ένα τέτοιο ντένιμ παντελόνι.

Όπως λέει η Lecoeur μία τέτοια μεταστροφή είναι αρκετά λογική. Εδώ και χρόνια όλες οι τάσεις περιστρέφονταν γύρω από τα skinny παντελόνια και πλέον το αντίπαλο δέος φαντάζει ως η μόνη στιλιστική διέξοδος. Παρόλα αυτά, με τον ίδιο τρόπο που τα skinny τζιν δεν κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, έτσι και τα buggy κομμάτια δεν είναι για όλες τις γυναίκες

Ποιο είναι, λοιπόν, εκείνο το μυστικό που μπορεί να κάνει ένα πραγματικά φαρδύ item να συνεχίσει να κολακεύει το σώμα, τονίζοντας τα δυνατά του σημεία;

Σύμφωνα με τη Γαλλίδα fashion vlogger πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο πατρόν του ρούχου, ώστε ακόμα κι αν αυτό είναι buggy να μην πέφτει σαν σακί χωρίς σχήμα πάνω στο σώμα. Αυτό που πρέπει να αναζητήσεις άρα είναι ένα άνετο τζιν που δεν θα κολλάει στο κορμί, αλλά το σχέδιο του θα είναι τέτοιο ώστε να μην «κάθεται» με ακαθόριστο τρόπο πάνω σου. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να εξακολουθεί να τονίζει τη μέση, την περιφέρεια και αν είναι δυνατόν να ψηλώνει τα πόδια σου.

Ακόμα και ένα buggy, άνετο και κουλ ντένιμ παντελόνι μπορεί να επιτύχει τα παραπάνω με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να το κάνει ένα τζιν σε skinny ή ίσια γραμμή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις το σωστό, εκείνο που θα εξακολουθεί να αναδυκνύει τα καλά σου σημεία, επενδύοντας σε ένα, ενδεχομένως, λίγο πιο ακριβο, καλοραμμένο κομμάτι. 

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS