Επειδή το Greece's Next Top Model διανύει ήδη την δεύτερη, τηλεοπτική σεζόν του και επειδή η τηλεθέαση έχει χτυπήσει και πάλι κόκκινο, όλοι λίγο-πολύ έχουμε αρχίσει να έχουμε μια μικρή επαφή με το τι σημαίνει πασαρέλα και πότε ένα μοντέλο περπατά σωστά πάνω σε αυτή και πότε όχι. 

Ίσια πλάτη, χέρια κοντά στον κορμό του σώματος αλλά χαλαρά, να κουνιούνται ελεύθερα πάνω-κάτω, δίνοντας τον ρυθμό, βλέμμα σταθερό να κοιτάζει ευθεία μπροστά, ψύχραιμο και ατάραχο. 

Ο κανόνας που υπάρχει, όμως, για να ανατρέπεται ανετράπει πράγματι με θεαματικό τρόπο στην επίδειξη μόδας του γαλλικού οίκου Maison Margiela για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 στο παριζιάνικο Grand Palais, όπου το 20χρονο μοντέλο Leon Dame, έκλεψε την παράσταση με τον βηματισμό του στο catwalk, κάνοντας ακόμα και την απρόσιτη Άννα Γουίντορ να χαμογελάσει. 

Φορώντας ένα κοντό, λευκό σορτς και ένα δερμάτινο τζάκετ ο Leon περπάτησε με τον μοναδικό τρόπο που έχουμε δει ποτέ πάνω στην λευκή πασαρέλα που στήθηκε στο κέντρο της επιβλητικής αίθουσας, αφήνωντας το κοινό με το στόμα ανοικτό.

Χειροκροτήματα και γέλια ξέσπασαν την στιγμή που το 20χρονο μοντέλο εμφανίστηκε με το σώμα γερμένο προς τα μπροστά και τα πόδια ανοικτά, προσφέροντας στον θεατή την πιο ανορθόδοξη πασαρέλα που είχε δει εδώ και πολλά χρόνια. 

Στα social media άλλοι τον λάτρεψαν και άλλοι τον σχολίασαν αρνητικά, ενώ ο ίδιος ο Dame, ο οποίος έκλεισε την πασαρέλα του Margiela, εξήγησε ότι δεν ήταν κάποια «ανταρσία», αντιθέτως μερικώς προμελετημένο.«Είχα ήδη κάτι στο μυαλό μου, αλλά το δούλεψα στις πρόβες με τον Pat Boguslawski το προηγούμενο βράδυ»,πρόσθεσε δίνοντας τα εύσημα στον διάσημο χορογράφο για την βοήθειά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Δες ολόκληρο το σόου του Maison Margiela στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Reuters

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS