Η Rooney Mara θα είναι για πάντα το κινηματογραφικό “κορίτσι με το τατουάζ”. Τον Αύγουστο του 2010, η νεαρή ηθοποιός επιλέγεται ως πρωταγωνίστρια στην αμερικανικής βερσιόν της σουηδικής ταινίας και έτσι ξεκινά η ολική της μεταμόρφωση, κάνοντας piercing σε διάφορα μέρη του σώματός της, κόβοντας τα μαλλιά της και γεμίζοντας το σώμα της με χένα τατού.

Μέσα από αυτόν το ρόλο, η χαμηλών τόνων Rooney μας δίνει την εντύπωση ότι είναι μία γυναίκα αντισυμβατική. Η ηθοποιός με το αλαβάστρινο δέρμα και τα υπέροχα χαρακτηριστικά, κάθε φορά που απαθανατίζεται από τους φωτογράφους, δε φαίνεται να ακολουθεί πιστά τους κανόνες μίας red carpet εμφάνισης. Δεν ανήκει στο star system, που αρέσκεται να φοράει «παραδοσιακά» αστραφτερές δημιουργίες, προκειμένου να τραβήξει τα φωτογραφικά φλας. H ηθοποιός έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, που χαρακτηρίζεται κυρίως από μονοχρωμία και αυστηρές αρχιτεκτονικές γραμμές.

Μάλιστα, πρόσφατα εθεάθη στο Animal Equality’s Inspiring Global Action Los Angeles Gala, φορώντας ένα harness. Η Mara επέλεξε ένα faux δερμάτινο harness από το brand Hiraeth, του οποίου είναι συν-ιδρύτρια. Η συγκεκριμένη ζώνη κόσμησε ένα ασύμμετρο, λευκό φόρεμα, ενώ η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και κατακόκκινο κραγιόν. Και εννοείται πως δε φόρεσε καθόλου κοσμήματα.

Εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το εκκεντρικό αυτό αξεσουάρ μας θύμισε τις “50 αποχρώσεις του γκρι”.

Δείτε την εμφάνισή της:

Η Mara επέλεξε ένα faux δερμάτινο harness από το brand Hiraeth, του οποίου είναι συν-ιδρύτρια.
TAGS