Όσοι αγαπούν το στυλ της Κέιτ Μίντλετον, γοητεύονται από το πώς καταφέρνει πάντα να δείχνει κομψή και αψεγάδιαστη- και η ίδια το γνωρίζει και δεν τους απογοητεύει ποτέ. 

Ωστόσο, το να διατηρεί αυτή την εικόνα δεν είναι εύκολο, ούτε καν για μια δούκισσα δεν είναι εύκολο να ανταποκρίνεται πάντα στον ψηλά ανεβασμένο στυλιστικό πήχη, που η ίδια έχει θέσει. Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες είναι τα ψηλοτάκουνα παπούσια, που κατά κύριο λόγο φορά, ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών. 

Φυσικά, η Κέιτ θα είχε βρει τον τρόπο να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη- το ίδιο έχουν κάνει και οι stars του Χόλιγουντ για το κόκκινο χαλί. Μόνο που ο τρόπος της Κέιτ για να μη γλιστρούν τα πόδια της όταν φοράει γόβες είναι ο πιο εύκολος και ο πιο οικονομικός. 

Τι κάνει λοιπόν;

Πολύ απλά, φροντίζει πάντα να φορά καλσόν με ενσωματωμένο πάτο, που κρατά το πόδι σταθερό, μέσα στο παπούτσι, όσες ώρες κι αν φορεθεί. 

Με τις αγαπημένες της nude γόβες

Ένα στοιχεί που διευκολύνει το έργο της, είναι ότι το να φορούν οι γυναίκες καλσόν στο χρώμα του δέρματος είναι απαράβατος κανόνας στη βασιλική οικογένεια- οπότε η Κέιτ απλώς επιλέγει το κατάλληλο. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επιλέγει καλσόν του brand John Lewis που κοστίζουν μόλις 5 λίρες. 

 

 

TAGS