Όταν η συζήτηση πάει στο προσωπικό στυλ μίας γυναίκας, τότε η Κέιτ Μίντλετον είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που δεν αλλάζει εύκολα τις αγαπημένες της συνήθειες στο ντύσιμο. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει βρει ποια είναι τα χρώματα που της πηγαίνουν και ποια τα πατρόν που την κολακεύουν και τα επιλέγει ξανά και ξανά καθώς δεν συμπαθεί τους πειραματισμούς, ενώ παράλληλα φροντίζει να είναι πάντα μέσα στο συντηρητικό πρωτόκολλο.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η εμμονή της με τα κόκκινα παλτά, ένα κομμάτι που την έχουμε δει να φοράει πάρα πολλές φορές σε αμέτρητες παραλλαγές, από την ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι διάφορες, μικρές, βασιλικές της υποχρεώσεις. Την ίδια στιγμή όλοι γνωρίζουν πως ένας από τους αγαπημένους οίκους της Μίνλτετον είναι ο βρετανικός Alexander McQueen και έτσι σε κανέναν δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι σε πρόσφατη εμφάνιση της η σύζυγος του Ουίλιαμ πέτυχε τον απόλυτο συνδυασμό των δύο μεγάλων της προτιμήσεων. Και Alexander McQueen και κόκκινο της φωτιάς.

Το λουκ ολοκληρώθηκε με λευκό τοπ, μαύρο παντελόνι και μαύρες σουέτ γόβες (ακόμα ένα αγαπημένο item της Κέιτ), ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η φλοράλ μάσκα που πλέον έχει γίνει σήμα κατατεθέν της.

Δείτε την πρόσφατη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mερικές ακόμα φορές που η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το αγαπημένο της κόκκινο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

M&S Collection Waisted Tailored Coat With Wool (£79)

Δες το εδώ

Winser London Merino Wool Coat (£229)

Δες το εδώ

Helene Berman Button Down College Coat in Red ( £190) £125

Δες το εδώ

H&M Wool-Blend Coat (£50)

Δες το εδώ

Hobbs Tilda Longline Wool Coat (£239)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS