Ας παραδεχθούμε τα αυτονόητα. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μία μικρή εμμονή με τα ντένιμ παντελόνια. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα τζιν είναι με διαφορά τα πιο διάσημα και πολυφορεμένα παντελόνια στον κόσμο. Ανάμεσα τους, βέβαια, υπάρχει ο «βασιλιάς» των τζιν, που δεν είναι άλλος από το skinny, ένα ρούχο τόσο απλό, αλλά και τόσο αγαπημένο που έχει εγκατασταθεί στις ντουλάπες μας για πάρα πολλές σεζόν. 

Όσο η μόδα προχωράει, όμως, οι fashion editors και οι influencers βάζουν συνεχώς στοιχήματα ότι μπορούν να υπάρξουν πολλά ακόμα παντελόνια τόσο άνετα και τόσο εύκολα να συνδυαστούν που μπορούν να αντικαταστήσουν εύκολα τα λατρεμένα skinny τζιν. Το στοίχημα έχει κερδιθεί πολλές φορές και εμείς έχουμε βρεθεί να φοράμε με τα μανίας κάποια από τα πλέον βολικά items των τελευταίων ετών. Οι ζιπ κιλότ ήταν ένα τέτοιο, τρανταχτό παράδειγμα, αλλά και τα cargo παντελόνια με τις μεγάλες τσέπες στα πλαϊάνα, με ένα ύφασμα τόσο μαλακό και άνετο που μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Τώρα ένα άλλο στυλ παντελονιού έρχεται για να αναμετρηθεί στα ίσια μέσα μας με τα skinny τζιν, ένα παντελόνι για το οποίο οι experts υποστηρίζουν ότι όταν το φοράς «τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος».

Βασικό χαρακτηριστικό είναι το χρώμα του. Ουδέτερο, στιλάτο και ευκολοσυνδύαστο το χακί πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο item και παραγκωνίζει τα ντένιμ παντελόνια γιατί είναι εξίσου κουλ, εξίσου απλό να φορεθεί και εξίσου εντυπωσιακό στο μάτι. 

Όσο για το πατρόν οι ειδικοί έχουν εδώ και καιρό εστιάσει σε πιο φαρδιές γραμμές, αλλά και σε μακριά μήκη. Οι μεγάλες υφασμάτινες (ή όχι) ζώνες στη μέση έρχονται να προσθέσουν ακόμα περισσότερο χαρακτήρα στο εν λόγω κομμάτι, το οποίο έχει πραγματικά πολλές παραλλαγές.

Δες ένα περιεκτικό ρεπορτάζ αγοράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Song of Style Salem Pant ($178)

Δες το εδώ

Ganni Tech Pants ($170)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Δες το εδώ

H&M Wide-Leg Pants ($60)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09am

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

L'Academie The Voletta Pant in Khaki ($168)

Δες το εδώ

ISABEL MARANT Yurnelia buckled wool trousers €406

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS