Σύμφωνα με στοιχεία που έχει δώσει στο παρελθόν στη δημοσιότητα, το Topshop πουλάει ένα παντελόνι κάθε 10’’. Μια διαδικτυακή βόλτα από τη φετινή συλλογή του σε τζιν ήταν αρκετή για να καταλάβουμε το γιατί. Όλες οι νέες τάσεις μεταφράζονται σε κομμάτια προσιτά, κομψά και στιλάτα. Ωστόσο ειδικά για μια μεσογειακή σιλουέτα, με τονισμένη περιφέρεια και χαμηλό ανάστημα, το μοντέλο flared Jamie αναδεικνύεται σε κορυφαία επιλογή.

Ο λόγος; Είναι ένα παντελόνι καμπάνα, ένα σχέδιο που καθώς ανοίγει στις κνήμες και τους αστράγαλους, φέρνει την πολυπόθητη ισορροπία στις αναλογίες και, στενεύοντας προς τα πάνω, προσθέτει πόντους σε ύψος. Ιδιαίτερα αν το επιλέξεις σε μαύρο χρώμα, που κολακεύει ακόμα και τους πιο γεμάτους σωματότυπους, θα έχεις πετύχει αυτομάτως ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Αν, πάλι, το μαύρο σου φαίνεται υπερβολικά χειμωνιάτικο και περιοριστικό χρώμα, το ίδιο σχέδιο διατίθεται σε έξι ακόμα αποχρώσεις.

Επιπλέον, το σχέδιο καμπάνα παραπέμπει στα 70s, μια από τις δεκαετίες που δίνουν φέτος τον στιλιστικό ρυθμό. Όλα συνηγορούν στο ίδιο συμπέρασμα: Αν υπάρχει ένα παντελόνι που δεν θα βγάλουμε φέτος από πάνω μας, θα είναι αυτό.

Δες το εδώ

Black Flared Jamie Jeans, eu.topshop.com, 55,00 €

Δες τρία ακόμα οικονομικά παντελόνια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Indigo Flared Jamie Jeans, eu.topshop.com, 55,00 €

Δες το εδώ

Τζιν Hi Rise Split Skinny, www.zara.com, 25,95 EUR

Δες το εδώ

Τζιν Mom Fit Ψηλόμεσο, www.bershka.com, 19.99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Από το σόου του Celine στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. REUTERS/Benoit Tessier

 

TAGS