Κάθε άνοιξη και καλοκαίρι αρχίζει από την αρχή η ίδια ιστορία. Η μόδα του φλοράλ που παραμένει δυνατά παρούσα εδώ και αμέτρητα χρόνια, δεν φεύγει ποτέ από το top 10 των πιο hot τάσεων της θερινής περιόδου και όλες την έχουμε τιμήσει κατά καιρούς και με το παραπάνω. 

Φέτος τα πράγματα έχουν φτάσει ένα βήμα παρακάτω αφου το φλοράλ δεν είναι απλά τάση αλλά είναι καθεστώς. Τα λουλούδια σε κάθε σχήμα και μέγεθος απλά βρίσκονται παντού και το επόμενο στάδιο μας θέλει ακόμα πιο εξωτικές και τροπικές. 

Με λίγα λόγια τα φλοράλ μοτίβα γίνονται γιγάντιοι φοίνικες, ανανάδες, παπαγάλοι, εξωτικές παραλίες, τροπικά λουλούδια και όλα μαζί βρίσκουν τη θέση τους πάνω στα πουκάμισα και τις μπλούζες μας.

Το χαβανέζικο στυλ είναι και πάλι εδώ και οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ το αγαπούν ήδη ιδιαίτερα. Και το καλύτερο είναι ότι ίσως δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να το αποκτήσεις αφού αυτό το στυλ υπήρξε ιδιαίτερα hot και τις προηγούμενες δεκαετίες και οι γονείς σου όλο και κάποιο πουκάμισο θα έχουν κάπου θαμμένο σε μία γωνιά της ντουλάπας τους.

H Diane Kruger με χαβανέζικο πουκάμισο

Ρίξε μία ματιά σε μία πολύ οικονομική επιλογή από τα Asos. Το συγκεκριμένο χαβανέζικο πουκάμισο πουλιέτα και σαν σετ πιτζάμας αλλά ως γνωστόν φέτος οι πιτζάμες είναι απόλυτα αποδεκτές και για τις βόλτες μας στην πόλη.

Δες το εδώ

ASOS Vintage Hawaii Print Woven Shirt £19.73

 

 

 

TAGS