Με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο, και τα γυρίσματα να συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, το … And Just Like That, έχει ήδη προκαλέσει την αναμενόμενη φρενίτιδα στους θαυμαστές του Sex and The City σε όλο τον πλανήτη.

Οι τρεις, και όχι τέσσερις κολλητές μιας και η Σαμάνθα (aka Κιμ Κατράλ) δεν θα εμφανιστεί, είναι έτοιμες για τις νέες τους περιπέτειες, ενώ οι μικρές λεπτομέρειες που ήδη έχουν διαρρεύσει έχουν γίνει ανάρπαστες. Αν κάτι ωστόσο προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την υπόθεση και τις εξελίξεις της σειράς, αυτό είναι αναμφίβολα τα ρούχα της Κάρι Μπράντσο.

Αν κάτι ωστόσο προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την υπόθεση και τις εξελίξεις της σειράς, αυτό είναι αναμφίβολα τα ρούχα της Κάρι Μπράντσο.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Το Sex and The City οφείλει τεράστιο μερίδιο της επιτυχίας του, στο εξαιρετικό styling της Πατρίσια Φιλντ, η οποία μετέτρεψε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ιέρεια του στιλ μέσα σε μία νύχτα. Γεγονός το οποίο οι συντελεστές του …And Just Like That είναι σε θέση να αναγνωρίσουν γι’ αυτό και για ακόμη μία φορά επενδύουν στην αγάπη της πρωταγωνίστριας για τη μόδα.

Ήδη οι φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας με το γαλάζιο wrap dress κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, ανακηρύσσοντάς το, το νέο «Carrie dress» και οδηγώντας τις θαυμάστριες της σειράς να το προμηθευτούν με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ήδη sold out και κάτι μας λέει ότι θα επανακυκλοφορήσει. Είναι πολλά τα λεφτά άλλωστε…

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS