Πριν λίγες ημέρες λέγαμε ότι η Mary Kate Olsen φόρεσε με μακριά φούστα ένα ζευγάρι χοντροκομμένες Dr. Marteen's και παρόλα αυτά παρέμεινε υπέροχη, πείθοντας μάλιστα και αρκετό κόσμο να το τολμήσει και να δει με άλλο μάτι το παπούτσι που αποθεώσαμε όλοι την δεκαετία του '90, αλλά που πλέον ζει στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας. 

Oι περιπέτειες με τα άκυρα παπούτσια δεν σταματούν εδώ αφού για ακόμα μία φορά κατάφερε να διαλέξει ένα παπούτσι που οι περισσότερες θα το σκεφτόμαστε πολύ καλά πριν το φορέσουμε ακόμα και μέχρι το περίπτερο. Παρόλα αυτά πάνω σε εκείνη και με τον τρόπο που το έχει συνδυάζει μοιάζει με κάποιον τρόπο φυσιολογικό και «εντός θέματος».

Η σαγιονάρα είναι ίσως το νούμερο ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν μπορείς να φορέσεις για μία βόλτα στην πόλη, κι όμως κοιτώντας την Mary Kate κάτι μας κάνει να θέλουμε να αναθεωρήσουμε, σε αυστηρά περιορισμένες περιπτώσεις πάντα και εφόσων είσαι τόσο υπερκούλ όσο εκείνη ώστε να το κάνεις να δείχνει σχετικό παντού. Αυτό άλλωστε δεν πάει να πει να είσαι fashion icon;

TAGS