Το καλύτερο πράγμα στην παγκόσμια μόδα είναι όταν οι πιο ενημερωμένες και στιλάτες γυναίκες εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά, φορώντας το ίδιο ακριβώς πράγμα κι αυτό το πράγμα δεν κοστίζει χιλιάδες δολάρια, αλλά έχει μία τιμή που είναι απόλυτα προσιτή στην κάθε μία από εμάς. 

Φυσικά το να επενδύσεις μερικά χρήματα σε διαχρονικά κομμάτια μόνο σωστό μπορεί να αποδειχθεί για την γκαρνταρόμπα σου, ωστόσο όταν μιλάμε για τα τρεντς και τις τάσεις που έρχονται και παρέρχονται με ταχύτητα φωτός καλό είναι να μην αφήνεις μεγάλα ποσά να φύγουν από το πορτοφόλι σου. 

Στην περίπτωση της φετινής άνοιξης ένα τρεντ είναι αυτή τη στιγμή το απόλυτο must σε Ευρώπη και Αμερική, κυρίως από τη στιγμή που το είδαμε να κυκλοφορεί δυνατά σε όλες της Εβδομάδες Μόδας που έλαβαν χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη πριν από έναν μήνα.

Όποια είναι κάποια εμφανίστηκε στις πρώτες σειρές των κορυφαίων σόου μέσα σε μία ολόσωμη φόρμα εργασίας, με ένα συγκεκριμένο σχέδιο από την αμερικανική αλυσίδα Target να έχει την τιμητική της, μη κοστίζοντας περισσότερα από 35 ευρώ (42 δολάρια). 

Βέβαια αυτόν τον τύπο ρούχου μπορείς να τον βρεις σε αρκετές διαφορετικές παραλλαγές σε αμέτρητα ελληνικά site, αφού όλες οι μεγάλες αλυσίδες έχουν στην κολεξιόν τους ένα αντίστοιχο σχέδιο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Who What Wear Short Sleeve Button-Down Belted Utility Jumpsuit ($42)

Δες το εδώ

Cargo jumpsuit,H&M, 34,99 €

 

 

 

Δες το εδώ

LONG BELTED JUMPSUIT DETAILS, ZARA, 49.95 EUR

Δες το εδώ

Linen-blend jumpsuit, H&M, 69,99 €

Δες το εδώ

Jumpsuit with a collar,Η&Μ, 59,99 €

Δες το εδώ

Belt long jumpsuit, MANGO, €49.99

Δες το εδώ

Long linen-blend jumpsuit, ΜΑΝGO, €49.99

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram. 

TAGS