Όταν δύο από τις πιο ενημερωμένες και επιδραστικές γυναίκες της μόδας συναντιούνται on camera, όλες οι υπόλοιπες αποκτούμε πρόσβαση στα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα μυστικά. Αυτό συνέβη στη γνωριμία της Βρετανίδας Αλέξα Τσανγκ με τη Γαλλίδα fashion blogger Camille Charriere, στο παριζιάνικο διαμέρισμα της τελευταίας.

Η Camille εξηγεί στην Αλέξα ότι το γαλλικό στυλ είναι υπεράνω τάσεων, πως οι Γαλλίδες δεν αγοράζουν online ένα πλήθος ρούχων τα οποία αργότερα θα καταλήξουν στην ντουλάπα, αλλά επενδύουν σε κλασικά κομμάτια. Τα κριτήρια μιας αγοράς δεν είναι οι τάσεις, αλλά τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και τι αρέσει στην ίδια, αλλά και στον σύντροφό της. Ποια συναισθήματα της προκαλεί ένα ντύσιμο.

Στη συνέχεια η Αλέξα ξεναγείται στο δωμάτιο της γκαρνταρόμπας της Camille και μαθαίνει ποια κομμάτια θεωρούν κλασικά οι Γαλλίδες. Της δείχνει ένα από αυτά, ένα vintage Levi’s τζιν παντελόνι, και στη συνέχεια σχολιάζουν ότι «είναι ψέμα πως τα τζιν παντελόνια πρέπει να είναι άνετα». Το ύφασμά τους πρέπει να έχει έναν βαθμό ελαστικότητας, να σε σφίγγει για να δείχνει τέλειο πάνω σου, σχολιάζουν. Ή αλλιώς, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.

Δες παρακάτω το βίντεο της Αλέξα με όλα τα μυστικά της γαλλικής φινέτσας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS