Ένα εντυπωσιακό πανωφόρι είναι όλα όσα χρειάζεστε για χειμερινές εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα σαν μαγνήτης - αν αυτό είναι το ζητούμενό σας και δεν λατρεύετε το μίνιμαλ. Από τη στιγμή που θα το αποκτήσετε και θα το φορέσετε, δεν έχει σημασία τι θα συνδυάσετε αποκάτω: Αν θα είναι, για παράδειγμα, ένα λαμπερό βραδινό φόρεμα ή το καθημερινό σας τζιν και λευκό T-shirt.

Όλα αυτά ισχύουν στο πολλαπλάσιο για ένα κλασικό κομμάτι που δεν χάνει ποτέ την αξία του: το λεοπάρ πανωφόρι, που κάνει όλες μα όλες τις εμφανίσεις να δείχνουν μεγαλειώδεις.

Οι φετινές προτάσεις της αγοράς προτείνουν παλτό, τζάκετ, καμπαρντίνες σε animal print, σε όλες τις εκδοχές τους. Από γούνα, faux γούνα ή οποιοδήποτε υλικό έχει λεοπάρ τύπωμα. Μίνι, μίντι ή μάξι. Μεσάτο ή oversized, για τις γυναίκες που μπορούν να στηρίξουν στιλιστικά και ενδυματολογικά τον συνδυασμό του όγκου με ένα πληθωρικό print.

Αν εκφράζει απόλυτα το στυλ σου, μπορείς να επενδύσεις σε ένα πολυτελές ρούχο, όπως του ταιριάζει, αφού ούτως ή άλλως θα το φορέσεις για χρόνια. Αν, πάλι, είσαι ανοιχτή σε πειράματα αλλά όχι σίγουρη αν θα το εντάξεις μόνιμα στην γκαρνταρόμπα σου, η πιο ασφαλής λύση είναι να καταφύγεις σε μια πιο οικονομική αγορά. Αγαπημένο μας το λεοπάρ αδιάβροχο, που με τον αντισυμβατικό συνδυασμό animal print και συνθετικού υλικού το κάνει να δείχνει απόλυτα σύγχρονο και ενημερωμένο.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Λεοπάρ αδιάβροχο Claudia, www.asos.com, €165.99

Δες το εδώ

Λεοπάρ παλτό Ganni, www.net-a-porter.com, €285

Δες το εδώ

Faux γούνινο λεοπάρ παλτό, www.nastygal.com, €55.00

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS