Μέσα στα χρόνια τα cropped παντελόνια αντικατέστησαν σταδιακά τα κάπρι. Σε περίπτωση όμως που κάποιοι από εμάς το ξεχνάμε, αυτά τα δύο δεν είναι το ίδιο πράγμα. 

Η διαφορά τους; Στην πρώτη περίπτωση το μήκος του παντελονιού σταματάει μερικά εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο σου, ενώ στα κάπρι μερικά εκατοστά κάτω από το γόνατο. Απλό, σαφές και κατανοητό.

Αυτό που επίσης είναι αρκετά κατανοητό, ακόμα και δια απλής παρατηρήσεως, είναι το ότι ο συγκεκριμένος τύπος παντελονιού έχει εξαφανιστεί από τα πράγματα εδώ και καιρό, ωστόσο το τηλεοπτικό ίνδαλμα των 00's, η Carrie Bradshaw που με χάρη περνούσε τους δρόμους τους Μανχάταν με μία σακούλα Manolo Blahkin στο χέρι, το λάτρεψε όσο λίγα.

Η Carrie Bradshaw με κάπρι παντελόνι.

Τώρα τα Zara θέλουν να το επαναφέρουν στη ζωή μας και μία νέα τους κυκλοφορία μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά από την αρχή. Το μαύρο υφασμάτινο παντελόνι με τον φιάγκο θυμίζει Κάπρι - το νησί της Μεσογείου, όχι απλά το ρούχο - κι εμείς μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτό, στις φετινές καλοκαιρίνες μας διακοπές.

Η Carrie πιστεύουμε πως θα το φορούσε σίγουρα και με την οικονομική τιμή των 50 ευρώ θα είχε την πολυτέλεια να αγοράσει και ένα ζευγάρι παπούτσια παραπάνω.

Δες το εδώ

PANTS WITH DRAPED BOW DETAILS 49.90 USD

 

 

 

 

TAGS