Είναι η εποχή που οι περισσότεροι έχουν σταματήσει να κοιτάζουν τις προσφορές στα καλοκαιρινά ρούχα και έχουν αρχίσει να ψάχνουν τις νέες κυκλοφορίες στα χειμωνιάτικα. Κι έτσι οι fashion bloggers όλου του πλανήτη έχουν στρέψει το βλέμμα στο νούμερο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για πιο συμφέρουσες αγορές, σε αυτό των Zara, που κάθε μέρα παρουσιάζει και ένα καινούργιο προϊόν ή σχέδιο. 

Κάπως έτσι εχθές το βράδυ σημειώθηκε κάτι σαν φρενίτιδα με αμέτρητες παραγγελίες να φτάνουν μέχρι τα κεντρικά, όλες για το ίδιο ακριβώς παπούτσι το οποίο ανέβηκε στο νούμερο ένα της λίστας με τα πιο δημοφιλή με το που κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για ένα είδος μπαλαρίνας που συνδυάζει πάνω της εκατό διαφορετικές τάσεις. 1. Την ίδια την μπαλαρίνα. 2. Τα κορδόνια που παραπέμπουν σε πραγματική μπαλαρίνα. 3. Το λουστρίνι που γυρίζει στη μόδα. 4. Το υπερβολικά μυτερό μποστινό μέρος. 5. Τις τρυπούλες που θυμίζουν λίγο και sneakers. 6. Το ξώφτερνο πίσω μέρος

Παρόλα αυτά το κοινό τις αγάπησε ακαριαία και έδωσε μαζικά τα 40 ευρώ που κοστίζει το ζευγάρι προκειμένου να τις αποκτήσει προκαλώντας πανικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνοντας ακόμα και τους υπεύθυνους του online store να μην πιστεύουν στα μάτια τους. 

Δες το εδώ

ΕΞΩΦΤΕΡΝΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 39,95 EUR

 

TAGS