Το iconic runner παπούτσι της , επιστρέφει το φθινόπωρο του 2018. Η Reebok Classic ετοιμάζει μια έκπληξη για τους fans της αυτό το φθινόπωρο: επαναφέρει ένα από τα πιο iconic παπούτσια των 90s, το Aztrek OG. Σχεδιασμένο το 1993, μια περίοδο που το design των sneakers μεταλλασσόταν διαρκώς επηρεασμένο από τις εξελίξεις της τεχνολογίας, το Aztrek άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και δημιούργησε τη θρυλική φήμη της Reebok στο running. Σήμερα, το Aztrek επανέρχεται ανανεωμένο καθώς η Reebok θέλει να εμπνεύσει και να παρακινήσει τους fans της να ακολουθήσουν ο καθένας το δικό του μονοπάτι.

Η “chunky” σόλα και τα έντονα του χρώματα τραβούν την προσοχή και αποτυπώνουν απόλυτα το πνεύμα των 90s.

Το Aztrek δημιούργησε ο γνωστός σχεδιαστής sneakers, Christian Tresser. Η “chunky” σόλα και τα έντονα του χρώματα τραβούν την προσοχή και αποτυπώνουν απόλυτα το πνεύμα των 90s. Νέος, περιπετειώδης και εξαιρετικά ταλαντούχος, ο Tresser δεν συμβιβάστηκε, αντίθετα, είχε πλήρη σχεδιαστική ελευθερία την οποία διοχέτευσε στο μοναδικό σχέδιό του. Αναπολώντας την εποχή που το σχεδίαζε, ο Tresser μας μίλησε για την 90s εμπειρία του στη Reebok: «Σχεδιάζοντας το Aztrek ακολουθούσα απλά το ένστικτό μου θέλοντας να εξερευνήσω νέα μονοπάτια στο design».

Δείτε ένα βίντεο:

Η συλλογή Aztrek για το φθινόπωρο/χειμώνα είναι ανανεωμένη και αντιπροσωπεύει το όραμα της Reebok για το retro sports style, συνδυάζοντας μοναδικά τον αέρα των 90s με την απόλυτη απόδοση που προσφέρουν τα Reebok sneakers.
Το νέο Aztrek διατηρεί στοιχεία από τη σχεδιαστική κληρονομιά του: η μεγάλη σόλα και η τεχνολογία Hexalite παραμένουν, όπως και το λευκό πάνω μέρος, το logo σε μαύρο για να κάνει αντίθεση καθώς και οι ανακλαστικές 3Μ λεπτομέρειες και τα έντονα χρώματα.

Η συλλογή Aztrek για το φθινόπωρο/χειμώνα είναι ανανεωμένη και αντιπροσωπεύει το όραμα της Reebok για το retro sports style, συνδυάζοντας μοναδικά τον αέρα των 90s με την απόλυτη απόδοση που προσφέρουν τα Reebok sneakers. Το νέο Aztrek διατηρεί στοιχεία από τη σχεδιαστική κληρονομιά του: η μεγάλη σόλα και η τεχνολογία Hexalite παραμένουν, όπως και το λευκό πάνω μέρος, το logo σε μαύρο για να κάνει αντίθεση καθώς και οι ανακλαστικές 3Μ λεπτομέρειες και τα έντονα χρώματα. Μεσαία σόλα με κινούμενα πλαίσια και έντονα σχέδια στην εξωτερική σόλα συμπληρώνουν το look και εξασφαλίζουν ότι αυτό το off-road running παπούτσι είναι πλήρως εξοπλισμένο για να χαράξει τη δική του πορεία στον κόσμο του footwear.

H συλλογή Aztrek OG για το φθινόπωρο/χειμώνα θα είναι διαθέσιμη στις 19.07 στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα sneaker καταστήματα.

facebook | instagram

TAGS