Μπορεί για πολλές να είναι ένα ρούχο πρόκληση, αλλά υπάρχουν και εκείνες που το λατρεύουν και δεν θα το άλλαζαν με τίποτα στον κόσμο. Το έχουμε συνηθίσει στους άντρες αλλά τα τελευταία χρόνια το αγαπήσαμε και στις γυναίκες. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι εμβληματικές γυναίκες της τέχνης δεν το έχουν τιμήσει στο παρελθόν, όπως η Μάρλεν Ντίντριχ και η Νταιάν Κίτον, τα ονόματα των οποίων έχουν συνδεθεί με το συγκεκριμένο fashion item.

Αναφερόμαστε φυσικά στο αγαπημένο κοστούμι, το οποίο τα τελευταία χρόνια, τείνει να γίνει απαραίτητη προσθήκη στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Από την εποχή που η Κοκό Σανέλ – το 1914 – μέχρι και σήμερα, τα σχέδια έχουν αλλάξει αρκετά, διατηρώντας όμως ένα βασικό χαρακτηριστικό: Την ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Από την εποχή που η Κοκό Σανέλ – το 1914 – μέχρι και σήμερα, τα σχέδια έχουν αλλάξει αρκετά, διατηρώντας όμως ένα βασικό χαρακτηριστικό: Την ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Το κοστούμι είναι ικανό να μετατρέψει ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση σε κομψή, ενώ είναι και το κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πάρα πολλές περιπτώσεις: Από το meeting στο γραφείο, τη συνάντηση με πελάτες μέχρι το βραδινό ποτό μετά τη δουλειά. 

Το αγαπημένο μας Zara φυσικά, φρόντισε και φέτος να μας εφοδιάσει με αμέτρητα διαφορετικά σχέδια έτσι για να διαλέξουμε το αγαπημένο μας. Εμείς βρήκαμε το πιο κομψό και σέξι - κατά τη γνώμη μας - το οποίο κολακεύει όλους τους σωματότυπους και είναι άνετο και ταυτόχρονα κομψό.

Δείτε παρακάτω:

Δες εδώ το ΜΠΛΕΪΖΕΡ OVERSIZE ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΨΙΜΟ

Δες εδώ το ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ FULL LENGTH ΑΝΔΡΙΚΟ

Κεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS