Οι ηλικιακοί κανόνες της μόδας δεν είναι θέσφατο, ειδικά αν έχουμε διαμορφώσει το προσωπικό μας στυλ και το στηρίζουμε απόλυτα. Όμως για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, υπάρχουν κάποια κομμάτια που έχουν συνδεθεί αναπόσπαστα, στη συλλογική συνείδηση, με τη διαχρονική κομψότητα, σε κάθε εποχή και σε κάθε ηλικία. Όπως ένα τοπ που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ιδιαίτερα όταν η γραμμή του αγκαλιάζει διακριτικά το σώμα. Και που στην κλίμακα της «γαλλικότητας», θα έφτανε στην κορυφή.

Ο λόγος, φυσικά, για τη μαρινιέρα, που μπορούμε να φορέσουμε είτε στην πιο χειμωνιάτικη εκδοχή της, του πλεκτού, είτε στη βαμβακερή, ιδανικά κοντομάνικη καλοκαιρινή παραλλαγή της.

Συνδυάζεται αψεγάδιαστα με λευκό παντελόνι, αλλά και μπλε τζιν. Με μίντι φούστα. Με κολάν. Ακόμα και μέσα από ένα μονόχρωμο τιραντέ καλοκαιρινό φόρεμα. Ένα μπλέιζερ έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά το λουκ, ιδιαίτερα την άνοιξη. Είναι ένα κομμάτι που δεν χάνει ποτέ την αξία του και στο οποίο, επομένως, αξίζει να διαθέσουμε κάτι παραπάνω, γιατί δεν θα βγει ποτέ από την καθημερινή γκαρνταρόμπα μας.

Δες μια Instagramer με μαρινιέρα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρεις μαρινιέρες που μπορείς να αγοράσεις:

Δες την εδώ

Μαρινιέρα sean., ba-sh.com, € 240,00

Δες την εδώ

Πλεκτή μαρινιέρα La Ligne, www.net-a-porter.com, €365

Δες την εδώ

Πλεκτή μαρινιέρα, www2.hm.com, 14,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS