Το καλοκαίρι ημερολογιακά πλησιάζει όλο και πιο πολύ, οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, η κανονικότητα σιγά σιγά επανέρχεται και κάπως έτσι επανέρχεται και η όρεξη για ζωή. Βόλτες, συναντήσεις με φίλους, εκδρομές στην παραλία και σχέδια για διακοπές. Η ζωή αρχίζει να θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό, τότε που τα ρούχα και η προετοιμασία είχε νόημα.

Η ζωή αρχίζει να θυμίζει τον παλιό καλό της εαυτό, τότε που τα ρούχα και η προετοιμασία είχε νόημα.

Και μιας και είπαμε ρούχα, με το άνοιγμα της εστίασης και την επιστροφή στα γραφεία, η καθημερινή ιεροτελεστία της προετοιμασίας, αποκτά και πάλι ενδιαφέρον. Τα καλοκαιρινά σχέδια έχουν ήδη πάρει τις θέσεις τους, και η δική σου λαχτάρα για shopping έχει επανέλθει – χάθηκε εκεί γύρω στον χειμώνα αλλά ευτυχώς το ξεπέρασες γρήγορα -.

Την τιμητική τους την περίοδο αυτή, έχουν αναμφισβήτητα τα φορέματα, τα οποία είναι κομψά, ίσως σέξι, πρακτικά και άκρως βολικά. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μία ζεστή μέρα στο γραφείο, η οποία θα συνεχιστεί με ποτό ή φαγητό. Ναι είναι η μόνιμη σπαζοκεφαλιά του τι φοράει για να ταιριάζει και στο γραφείο και στη βόλτα μετά.

Ναι είναι η μόνιμη σπαζοκεφαλιά του τι φοράει για να ταιριάζει και στο γραφείο και στη βόλτα μετά.

Το αγαπημένο μας Zara, που ποτέ δεν μας απογοητεύει, μας έχει και πάλι τη λύση. Βρήκαμε λοιπόν το οικονομικό φόρεμα, το οποίο μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και ταυτόχρονα ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Τα κουμπιά που με τα οποία κλείνει στο μπροστινό μέρος, ρυθμίζουν το πόσο σέξι θέλεις να είναι, ενώ το χρώμα του είναι η απόλυτη τάση και ταιριάζει με όλα.

ΜΕΣΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ 39,95 EUR

Ναι, πάλι μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: iStock

TAGS