Θα μπορούσε να είναι μια φωτογράφιση για θεατρική μεταφορά της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων». Είναι όμως μια σειρά πορτρέτων της Τζένης Θεωνά με δημιουργίες της νέας συνεργασίας των H&M, με την Ιρλανδή σχεδιάστρια Simone Rocha, Simone Rocha x H&M. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μίντι φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με ροζ tote bag, από την ίδια κολεξιόν. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε nude χρώμα συμπληρώνει διακριτικά το σύνολο.

«Κάθε ρούχο αφηγείται μία ιστορία κι αυτός που το φορά την μεταφράζει σύμφωνα με το στυλ του» έγραψε η ηθοποιός, ταιριαστά, στη λεζάντα της μιας ανάρτησής της. Ενώ σε μια άλλη συμπλήρωσε: «Would you like an adventure now or shall we have tea first? Alice in wonderland» («Θα ήθελες μια περιπέτεια ή μήπως πρώτα να πιούμε τσάι; Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»). Σε μια τρίτη ανάρτηση, που εστιάζει στο μαύρο κανίς που κρατάει αγκαλιά, προσθέτει: «Whoever said diamonds are a girl's best friend never owned a Dog!» («Όποιος είπε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, δεν είχε ποτέ σκύλο!»).

Η συλλογή Simone Rocha x H&M είναι το αποτέλεσμα δέκα χρόνων σχεδιασμού, μια απεικόνιση των ευαισθησιών και των εμβληματικών κομματιών που χαρακτηρίζουν τη Rocha ως σχεδιάστρια. Είναι ένας φόρος τιμής στην Ιρλανδία, στο Χονγκ Κονγκ, στις σιλουέτες, στις υφές, στην κληρονομιά, στην οικογένεια, στην οικειότητα και στη χαρά. Θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Μαρτίου στο hm.com.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Τζένης Θεωνά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS