Το καλοκαίρι ζητάει επιτακτικά την απλοποίηση των πράγματων. Όλα οφείλουν να ρέουν πιο αργά, πιο χαλαρά, λιγότερο πιεστικά. Η μόδα που ακολουθεί τις εποχές και τις συνθήκες προσαρμόζεται και σε αυτό. Έτσι τα καλοκαιρινά μας ρούχα, εδώ και αρκετές σεζόν, έχουν ως προτεραιότητα την άνεση, την απαλότητα, την ευκολία. Το sexiness εν έτη 2020 έρχεται δεύτερο, θα έλεγε κανείς, Ή μήπως τελικά το να είσαι σέξι, κουλ και χαλαρός (αντί να χρειάζεται να προσαρμόσεις το μικροσκοπικό, στράπλες μπλουζάκι σου στο σωστό σημείο 18 χιλιάδες φορές) είναι με διαφορά το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο;

Όποια κι αν είναι η δική σου απάντηση στην παραπάνω ερώτηση φέτος το καλοκαίρι το στυλ στα φορέματα αλλάζει και ένα απλό, απλούστατο -όχι όμως αναμενόμενο - item έρχεται να κυριαρχήσει στις πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Απλά φαντάσου να το φοράς βιαστικά ξυπνώντας αργοπορημένη το πρωί, δίχως να χρειάζεται να κουμπώσει ή να ξεκουμπώσεις τίποτα.

Το φόρεμα που μοιάζει με μακρύ, πολύ μακρύ, T-Shirt είναι συνήθως βαμβακερό και δεν απαιτεί καμία απολύτως προσπάθεια για να δείχνει όμορφο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το φορέσεις. Άλλη μία περίπτωση στην ιστορία της μόδας όπου «the less is more».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

H&M Jersey Dress (£13)

Δες το εδώ

Belted Striped T-Shirt Dress $69

Δες το εδώ

Topshop Black Open Back T-Shirt Dress ( £29) £15

Δες το εδώ

Mango Polka Dot Midi Dress (£60)

Δες το εδώ

Mango Organic Cotton Dress (£16)

Δες το εδώ

COS Short-Sleeved Jersey Dress (£59)

Κεντρική φωτογραφία:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS