Μια πρόσφατη, κοινή εμφάνιση μαμάς και κόρης, της Κέιτι και της Σούρι, στο μουσείο του Λούβρου,στο Παρίσι, μας έβαλε πάλι σε σκέψεις. Το είχαμε προσέξει και στο παρελθόν, το επιβεβαιώσαμε πάλι: Αυτές οι δύο ντύνονται ίδια. Αυτή τη φορά ντύθηκαν με παλ, floral φορέματα, με το ίδιο ακριβώς πατρόν. 

Μαμά και κόρη επισκέφθηκαν τον Λούβρο ντυμένες με παλ floral φορέματα (Photo by Marc Piasecki/GC Images)
 

 

Υπάρχει μία έντονη συναισθηματική φόρτιση και ένα εντονότερο δέσιμο, μεταξύ Κέιτι και Σούρι, εξαιτίας της τόσο απροκάλυπτης και έντονης απουσίας του πατέρα, του Τομ Κρουζ, ο οποίος δεν βλέπει την κόρη του συχνά -για την ακρίβεια έχει χρόνια να τη δει. 

Ο 55χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει δεκάδες ταινίες στο βιογραφικό του, φαίνεται πως δεν τα πάει και τόσο καλά με τον ρόλο του πατέρα. Ο λόγος που ο σταρ του Χόλιγουντ δεν έχει δει ούτε έχει μιλήσει με την κόρη του για μεγάλο διάστημα είναι η προσήλωσή του στη Σαϊεντολογία.

Τα μέλη της Σαϊεντολογίας πρέπει να απομακρύνονται από κάθε φίλο, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφο που τον αποπροσανατολίζει από αυτή, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Κρουζ είδε το μοναδικό βιολογικό παιδί του, το οποίο είναι σήμερα 12 ετών, σχεδόν πέντε χρόνια πριν, και ότι από τότε δεν της έχει μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο.

«Ο Τομ τρώει, αναπνέει και κοιμάται με τη Σαϊεντολογία» είπε μια πηγή στο In Touch Weekly. «Έχει αποσυνδεθεί από την πρώην σύζυγό του Κέιτι, και από την κόρη του που έχει να τη δει από τότε που ήταν 7 ετών».

Ο Τομ Κρουζ είναι επίσης γονέας δύο παιδιών που έχει υιοθετήσει με την Νικόλ Κίντμαν, την 23χρονη Ιζαμπέλα και τον 21χρονο Κόρνερ.

Καταλήγοντας, για να κλείσουμε το θέμα η Κέιτι και η σούρι ντύνονται ίδια γιατί αισθάνονται -και είναι- ομάδα. Και το κοινό ντύσιμο λειτουργεί όπως ακριβώς και η στολή στις ομάδες. 

Τον Μάιο απόλαυσαν μία βραδιά στο American Ballet Theater πάλι ντυμένες ασορτί (Photo by Gotham/GC Images)

Δείτε ένα βίντεο με τις κοινές εμφανίσεις της Κέιτι και της Σούρι: 

 

TAGS