Κοίτα να δεις τι γίνεται με τα ακριβά ρούχα ή έστω με τα ρούχα που κοστίζουν κάποια χρήματα παραπάνω. Από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Αυτο σημαίνει πως αν θέλεις πάρα πολύ να φοράς ακριβά ρούχα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είσαι και τόσο ευκατάστατη το πιθανότερο είναι ότι θα πέσεις σε μία μεγάλη, επικίνδυνη παγίδα που δύσκολα θα καταφέρεις να αποφύγεις.

Λέγεται και «παγίδα του πολύ οικονομικού αξεσουάρ» ή του αξεσουάρ που είναακής ποιότητας και,δυστυχώς, δεν μπορεί να το κρύψει. Είτε μιλάμε για κοσμήματα, είτε για ζώνες, είτε για καπέλα, είτε για τσάντες, ένα υπερβολικά φθηνό αξεσουάρ είναι αρκετό για να «κατεβάσει» επιτόπου ένα ακριβό και κομψό ντύσιμο. Δεν είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο πηγαίνει το μυαλό σου, συμφωνούμε απόλυτα.

Διότι όταν έχεις ξοδέψει 250 ευρώ για ένα φόρεμα είναι να λογικό να αναζητάς πιο προσιτές λύσεις όσο αναφορά στη τσάντα με την οποία θα το συνδυάσεις ή τα σκουλαρίκια που θα φορέσεις στα αυτιά. Οι ειδικές του στυλ ωστόσο σε συμβουλεύουν να επιλέγεις πιο οικονομικά ρούχα προκειμένου να είσαι σε θέση να ξοδέψεις κάτι επιπλέον για τα αξεσουάρ σου γιατί αυτά είναι τελικά που κάνουν ένα λουκ να μοιάζει πραγματικά πολυτελές.

Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι χρειαζέται να ξοδέψεις μία περιουσία για ένα φουλάρι ή ένα ζευγάρι γυαλιά. Απλά υπάρχει μία σημαντική διαφορά σε μία πλαστική ζώνη που κοστίζει 5 ευρώ και μία δερμάτινη που κοστίζει 30. Αυτή η διαφορά είναι αρκετή για να μεταμορφώσει ολόκληρο το στυλ σου και εσένα μαζί. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Gucci Leather Belt With Double G Buckle ($350)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Staud Moreau Macramé and Leather Bucket Bag ($375)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Le Beret Francais Ecojean Beret $17.50
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

LE SPECS + Adam Selman The Last Lolita cat-eye acetate sunglasses€90
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Wolf Circus Rose Coin Necklace in Silver €97.56

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS