Βδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν νέες πληροφορίες σχετικά με την μεγάλη μέρα αλλά και τις εμφανίσεις των διάσημων προσκεκλημένων δεν σταματούν να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας. 

Πάντως η εμφάνιση που σίγουρα ξεχώρισε και η οποία συζητήθηκε όσο καμία άλλη ήταν αυτή της Αμάλ Αλαμουντίν. Η πιο διάσημη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον πλανήτη και σύζυγος Τζόρτζ Κλούνεϊ χαρακτηρίσθηκε από πολλούς «η πιο καλοντυμένη της ημέρας» μέσα σε ένα εντυπωσιακά κομψό κίτρινο φόρεμα και ασορτί καπέλο.

Τώρα μαθαίνουμε πως η συγκεκριμένη εμφάνιση κόστισε στην Αμάλ περίπου όσο κόστισε στην Μέγκαν Μαρκλ η εμφάνιση της ως πριγκιπικής νύφης στο πλευρό του Χάρι. Ακούγεται λιγάκι ασύλληπτο αλλά είναι πράγματι έτσι ακριβώς.

Πιο συγκεκριμένα η Αλαμουντίν ξόδεψε κάποιο απροσδιόριστο ποσό για το φόρεμα της το οποίο είχε την υπογραφή της Stella McCartney, ενώ το καπέλο της που είναι του γνωστού οίκου Stephen Jone κοστίζει σίγουρα κάποιες χιλιάδες δολάρια, όπως άλλωστε όλες οι δημιουργίες που συγκεκριμένου σχεδιαστή.

Αυτό όμως που εκτόξευσε την μπάνκα στον αέρα είναι μία λεπτομέρεια που ίσως πέρασε απαρατήρητη από τους πολλούς. Όσοι όμως γνωρίζουν από κοσμήματα δεν άργησαν να καταλάβουν πως η Αμάλ φορούσε στα αυτιά της ένα πανάκριβο ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια με πέτρες 17 καρατίων που οίκου κοσμημάτων Lorraine Schwartz.  

Με ένα πρόχειρο search στην σελίδα του αμερικανικού Bergdorf Goodman θα διαπιστώσει κανείς πως το εν λόω ζευγάρι κοστίζει 500.000 δολάρια, κοινώς πιο πολλά από το νυφικό, τα λουλούδια, το δακτυλίδι αρραβώνα, τις βέρες, την άμαξα και τα άλογα μαζί.

Τα σκουλαρίκια της Αμάλ Αλαμουντίν.

Η Αλαμουντίν συμπλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι παπούτσια αξίας 800 δολαρίων.

H άφιξη της Αμάλ και του Τζόρτζ Κλούνεϊ στο κάστρο του Ουίνδσορ.

 

TAGS