Ο γενικός κανόνας λέει ότι όταν ψωνίζεις από οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων η πιο ασφαλής λύση για να δείχνουν οι εμφανίσεις σου πολυτελείς είναι να ποντάρεις σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως μαύρο, καφέ, λευκό ή μπεζ. Ένα έντονο χρώμα μπορεί να «φωνάζει» την τιμή του κομματιού που αγόρασες, δυσκολεύεται να κρύψει το γεγονός ότι έδωσες μόλις πέντε ευρώ π.χ. για ένα κόκκινο τοπ ή ένα πορτοκαλί φόρεμα.

Όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα ζωηρό χρώμα που δίνει πολυτέλεια αλλά και ρομαντισμό, θηλυκότητα. Είναι το λιλά, η πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του μοβ, που παραπέμπει σε ανοιξιάτικα άνθη. Κάποιες γυναίκες το αποφεύγουν, γιατί το θεωρούν δύσκολο σε συνδυασμούς ή πιστεύουν ότι τις κάνει να φαίνονται χλωμές. Βλέποντάς το όμως να φοριέται από όλο και περισσότερες fashion bloggers φέτος, συνειδητοποιούμε ότι αξίζει να του δώσουμε μία τουλάχιστον ευκαιρία.

Θα το φορέσουμε με κλειστά τα μάτια με οποιοδήποτε ουδέτερο χρώμα – ειδικά με το καφέ, το ταίριασμα είναι βγαλμένο απ' τον παράδεισο. Θα το σετάρουμε και με παστέλ αποχρώσεις – με απαλό κίτρινο, με το χρώμα της μέντας, με «ήσυχο» ροζ. Θα επενδύσουμε σε ένα λιλά πανωφόρι ή έστω σε μια μικρή τσάντα, που αρκεί για να αναβαθμίσει την εμφάνιση. Θα ανθίσουμε μαζί του.

Υπάρχει ένα ζωηρό χρώμα που δίνει πολυτέλεια αλλά και ρομαντισμό, θηλυκότητα. Είναι το λιλά, η πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του μοβ, που παραπέμπει σε ανοιξιάτικα άνθη.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Τουίντ φούστα με κουμπί κόσμημα, www.zara.com, 39,95 EUR

Δες το εδώ.

Κροκό mules, eu.topshop.com, 40,00 €

Δες το εδώ.

Μάξι wrap φόρεμα, www2.hm.com, 79,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

TAGS