Το να είσαι μία fashion εditor με εμπειρία και «καλό» μάτι σημαίνει ότι είσαι σε θέση να εντοπίσεις με ευκολία όχι μόνο τις μεγάλες τάσεις και τις νέες κυκλοφορίες, αλλά και κάποιες πιο ασήμαντες λεπτομέρειες στα ρούχα της εκάστοτε σεζόν, οι οποίες κάνουν την τελική διαφορά. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ελληνική καταγωγής συντάκτρια μόδας Zoe Anastasiou αυτό το καλοκαίρι υπάρχει ένα συγκεκριμένο υλικό που έχει ήδη κατακλύσει το ίνσταγκραμ, αλλά και τις ενδυματολογικές προτάσεις τόσο των γνωστών οίκων μόδας, όσο και των πιο προσιτών brands που όλες αγαπάμε. 

Όπως λέει η Anastasiou πρόκειται για ένα ύφασμα το οποίο έχει συνδεθεί έντονα με τα καλοκαίρια μας και που είναι αρκετό για να προσθέσει στο στυλ μας μία νότα ρομαντισμού και ανεπιτήδευτης «τσαχπινίας» που ίσως να λείπει από ένα  συνηθισμένο, βαμβακερό φόρεμα. 

Ο λόγος για την ελαστική σφηγγοφωλιά, ένα υλικό που αυτή τη σεζόν έχει κυριαρχήσει παντού, δίνοντας μία επιπλέον γεύση κομψότητας στις εμφανίσεις μας. Η Anastasia υποστηρίζει ότι αυτή η μικρή φαινομενικά λεπτομέρεια είναι αρκετή για να κάνει κάθε κομμάτι να δείξει αμέσως πιο πολυτελές και δικαίως έχει ενταχθεί σε φορέματα, φούστες και μπλούζες. 

Ένα τρεντ που έχει πρωτοεμφανιστεί αρκετά χρόνια πριν αλλά αυτή τη χρονιά δίνει ξανά το παρόν στην πιο σύγχρονη και ενημερωμένη εκδοχή του.

Δείτε πώς το έχουν φορέσει στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Δες το εδώ

Sir Arlo Smocked Cotton-Twill Mini Skirt (£400)

Δες το εδώ

& Other Stories Smocked Midi Dress (£65)

Δες το εδώ

Self-Portrait Shirred-Panel Midi Dress ( £300) £225

Δες το εδώ

Arket Shirred Sundress ( £79) £40

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: