Συνώνυμο των δεκαετιών του ’80 και του ’90, παρόλο που γεννήθηκαν το 1917, γοήτευσαν μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους του κόσμου, ενώ αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι της grunge τάσης που τόσο πολύ αγαπήσαμε τις δεκαετίες αυτές. To καρό πουκάμισο, το ξεβαμμένο και σκισμένο τζιν, η μπαντάνα στα μαλλιά και τα φουσκωτά μπουφάν βρήκαν την απόλυτη ολοκλήρωσή τους στα θρυλικά Chuck Taylor, το δημοφιλές μοντέλο της Converse, το οποίο σημάδεψε, και συνεχίζει να σημαδεύει, γενιές και γενιές.

To καρό πουκάμισο, το ξεβαμμένο και σκισμένο τζιν, η μπαντάνα στα μαλλιά και τα φουσκωτά μπουφάν βρήκαν την απόλυτη ολοκλήρωσή τους στα θρυλικά Chuck Taylor, το δημοφιλές μοντέλο της Converse, το οποίο σημάδεψε, και συνεχίζει να σημαδεύει, γενιές και γενιές.

Έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό την εξέλιξη, το θρυλικό αθλητικό μποτάκι που ταιριάξαμε με όλα μας τα ρούχα στο πέρασμα των δεκαετιών, δεν σταμάτησε να εξελίσσεται και να ανανεώνεται αποκτώντας νέους φανατικούς οπαδούς, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις μας ως το απόλυτο item του κάζουαλ ντυσίματος.

Και μπορεί οι κλασικοί και πιο ρομαντικοί της παρέας να ορκίζονται στο κλασικό μαύρο μποτάκι με τη λευκή σόλα, οι καιροί ωστόσο αλλάζουν, οι νέες γενιές είναι όλο και πιο απαιτητικές, ενώ ο ανταγωνισμός όλο και μεγαλώνει. Όλα αυτά, σε συνάρτηση με την τάση των τελευταίων ετών προς το gender fluidity, είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του Chuck Taylor CX, ενός νέου Unisex Converse που ήρθε για να ταράξει τα νερά.

Φουτουριστικά χρώματα όπως neon ροζ, lightning κίτρινο και acid πορτοκαλί προσθέτουν μία πιο funky πινελιά ακόμα και στο πιο άχρωμο ντύσιμο, ταιριάζουν άψογα με μονόχρωμα κοστούμια, ενώ παράλληλα διαθέτουν άνετη φόρμα και τεχνολογία αφρού – για την απορρόφηση των κραδασμών -. To παρελθόν με το μέλλον συνυπάρχουν αρμονικά, σε ένα σχέδιο που θυμίζει έντονα τα Chuck Taylor που οι παλαιότεροι αγάπησαν, με τις ανέσεις και τον σχεδιασμό που αποζητούν οι νεότεροι, όπως το «pull me» θηλύκι στο πίσω μέρος.

To παρελθόν με το μέλλον συνυπάρχουν αρμονικά, σε ένα σχέδιο που θυμίζει έντονα τα Chuck Taylor που οι παλαιότεροι αγάπησαν, με τις ανέσεις και τον σχεδιασμό που αποζητούν οι νεότεροι, όπως το «pull me» θηλύκι στο πίσω μέρος.

Ο ρομαντισμός του παρελθόντος συναντά την τεχνολογία του μέλλοντος και όλοι εμείς που αγαπήσαμε το θρυλικό μποτάκι καλωσορίζουμε το νέο εξελιγμένο μοντέλο, που αναμένεται να γράψει τη δική του ιστορία.

@converse.greece

Κεντρική διάθεση: Sport And Fashion Freedom

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 00 03 710