Το άσχημο είναι σχετικό. Και βρίσκεται στα μάτια του καθενός από εμάς. Δεν είναι αντικειμενική αξία. Κάτι που αρέσει σε εμένα δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλαίσθητο. Παρ' όλ' αυτά, υπάρχει μία στιγμή που άπαντες συμφωνούν ότι ένα τρεντ δεν κολακεύει και δεν «παίζει» να ενταχθεί στη ντουλάπα. Άσχετα με την εξέλιξη, με το γεγονός ότι κατόπιν το φορά μεγάλο μέρος του fashion κοινού. Γιατί η μόδα αγαπά τα τρεντ που αρχικά δέχονται πόλεμο. Δες τι έχει γίνει με τα Crocs, τα ασχημόμορφα σαμπό: τα «κράξανε» όλοι και τα φόρεσαν οι περισσότεροι, έστω και για μια βόλτα στην παραλία. 

Το ίδιο έχει συμβεί και με τα skinny παντελόνια από δερματίνη, τα οποία κινούνται στις καφέ/σοκολατί αποχρώσεις. Ένα δύσκολο χρώμα, καθόλου φωτογενές, καθόλου αισιόδοξο. Στο παρελθόν είχε κάνει την εμφάνισή του χωρίς ιδαίτερη επιτυχία, αλλά τώρα που τα γήινα χρώματα έχουν την τιμητική τους, αυτό το «αντιπαθητικό» παντελόνι επανέρχεται με φόρα. 

Όντως, δεν είναι όμορφο, τουλάχιστον με τη στενή έννοια του όρου, αλλά ο τρόπος που εντάσσεται στη φετινή γκαρνταρόμπα μάς κάνει να το δούμε με άλλο μάτι. Η αλήθεια είναι ότι τώρα τρελαινόμαστε. Αλλά οφείλουμε να σας πούμε τι συμβαίνει στο μέτωπο των τρεντ.  

Δείτε το εδώ

Maria High-Rise Super Skinny In Future Leather $998

Δείτε το εδώ

ROXANNE SUPER HI RISE SKINNY IN CURRANT LEATHERETTE $198.00

 

TAGS