Σίγουρα δεν μιλάμε για ένα item που ανακαλύψαμε ξαφνικά στην αρχή του 2021. Αλλά είναι βέβαιο ότι μιλάμε για ένα κομμάτι που μέσα στα χρόνια κερδίζει ακόμα μεγαλύτερο έδαφος και έχει δει τον εαυτό του να εξελίσσεται και να αλλάζει, να προσαρμόζεται και να ανανεώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εποχής.

Μπορεί κάποτε να τα είχαμε συνδέσει στο μυαλό μας με τις πιο σέξι και εφαρμοστές, βραδινές εμφανίσεις μας, παρόλα αυτά τα δερμάτινα παντελόνια απέδειξαν ότι είναι μία ultra σικ προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας, ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο πάρτι με την ίδια ακριβώς γοητεία.

Τι κι αν πριν από μερικά χρόνια αρκετές το κοιτούσαμε με επιφυλακτικότητα, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ζεστό υλικό; Το δέρμα είναι τόσο κομψό και πολυτελές που από μόνο του αρκεί για ζωντανέψει και την πιο βαρετή εμφάνιση. Παράλληλα, πλέον, έχει μεταμορφωθεί τόσο πολύ ώστε τα πιο buggy και άνετα κομμάτια της αγοράς είναι και τα καλύτερα.

Εννοείται πως αξίζει και με το παραπάνω να αγοράσεις ένα και καλό. Ένα παντελόνι κατασκευασμένο 100% από αληθινό δέρμα, το οποίο με τη σωστή φροντίδα θα το έχεις μία ζωή. Μάλιστα, η βιομηχανία έχει εισάγει εδώ και αρκετό καιρό στους κόλπους της το vegan δέρμα πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε παράλληλα και την οικολογική μας συνείδηση. 

Είτε προτιμάς μία συνηθισμένη μονοχρωμία στους τόνους του μαύρου ή το καφέ, είτε θέλεις να πειραματιστείς με ένα παλ ροζ ή γαλάζιο, είτε παραμένεις φαν των animal prints, δεν υπάρχει πιο όμορφος αντικαταστάτης του χιλιοφορεμένου τζιν. Μόνο που αυτό είναι από, αρκετές απόψεις, καλύτερο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Reiss Oskia Mushroom Leather Crocodile Patterned Trousers (£275)

Δες το εδώ

Arket Leather Trousers (£390)

Δες το εδώ

Karen Millen Leather Five Pocket Straight Leg Jean ( £299) £225

Δες το εδώ

& Other Stories Kick Flare Leather Trousers (£265)

Δες το εδώ

H&M Ankle-Length Leather Trousers (£200)

Δες το εδώ

Gauge81 Chipata Snake-Effect Faux Leather Flared Pants (£310)

Δες το εδώ

Stella McCartney Hailey Vegetarian Leather Straight-Leg Pants (£565)

Δες το εδώ

Mango Slim-Fit Faux Leather Trousers (£30)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 

 

 

TAGS