Μετά από μία μακρά περίοδο κατά την οποία ο Ουίλιαμ της Αγγλίας και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον πραγματοποιούσαν βασιλικές, επίσημες εμφανίσεις μόνο μέσω βιντεοκλήσεων στο Zoom, φαίνετια πως πήραν την απόφαση να αποκτήσουν μία πιο ρεαλιστική επαφή με το βρετανικό κοινό.

Μετά την άρση του lockdown στη Βρετανία οι πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους και τα μαγαζιά, αποζητώντας, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, μία γεύση από Χριστούγεννα. Στο ίδιο κλίμα και οι μελλοντικοί μονάρχες της χώρας, το χρυσό ζευγάρι όπως πολλοί τους θεωρούν, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία μίνι περιοδεια στη Μεγάλη Βρετανία, σταματώντας σε διάφορες πόλεις της Σκωτίας και της Ουαλίας. 

Το ταξίδι έγινε εξ' ολοκλήρου με τρένο και κράτησε περίπου 5 μέρες, ενώ κατά τη διάρκεια της η Μίντλετον άλλαξε αρκετά outfits που είχαν όλα γιορτινό χαρακτήρα. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ προτίμησε να κινηθεί στις κλασικές αποχρώσεις του πράσινου και του κόκκινου, δύο χρώματα άρρηκτα συνδεδεμένα με τις γιορτές, ενώ φόρεσε και αρκετό καρό ειδικά στα κασκόλ και στις πασμίνες της.

Αυτό που έκλεψε, ωστόσο, τις εντυπώσεις ήταν ένα συγκεκριμένο παντελόνι το οποίο η Μίντλετον φόρεσε τις πρώτες ημέρες της περιοδείας, ένα άνετο, υφασμάτινο item σε μαύρο χρώμα, με ελαφριά καμπάνα στο τελείωμα το οποίο ψηλώνει τα πόδια και λεπταίνει τη σιλουέτα. Η τέλεια απάντηση στα τζιν για εμάς που αναζητούμε τα ρούχα της νέας εποχής.  Ειδικό για ταξίδια αλλά και για τις ημέρες που θα περάσεις χρόνο μέσα στο σπίτι, αλλά ίσως να βγεις και λίγο έξω και μερικές δουλειές.

Το ζευγάρι απόλαυσε το γιορτινό κλίμα, έφαγε ψητά ζαχαρωτά, μίλησε με κόσμο και περιπλανήθηκε στις στολισμένες πόλεις της Βρετανίας, πριν συναντηθεί με την Ελισάβετ στο κάστρο του Γουίνδσορ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

& Other Stories Relaxed Silk Blend Drawstring Trousers ($149)

Δες το εδώ

Veronica Beard Romily Pants ($395)

Δες το εδώ

H&M Flared Suit Pants ($50)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS