Τι ζητάμε από τη ζωή μας κάθε πρωί; Να έχουμε καλή διάθεση και να βρούμε ένα ντύσιμο που να μας κολακεύει, αλλά ταυτόχρονα να μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα, μέσα στο οποίο να περάσουμε την ημέρα. 

Αυτό το ντύσιμο, μέσα στα χρόνια και με τα ανάλογα καλέσματα των καιρών, αλλάζει και ενδεχομένως να μην ταιριάζει σε όλα τα γούστα ή τους σωματότυπους των γυναικών. Φέτος, όμως, έχει καθιερωθεί μια «στολή» που κολακεύει όλες μας. Και αυτό γιατί απαρτίζεται από κομμάτια, τα οποία έτσι κι αλλιώς λατρεύουμε και θέλουμε να φοράμε, οπότε τώρα που η πρόταση γίνεται combo, η ισχύς της είναι σαφώς μεγαλύτερη. 

Ποιο είναι αυτό το ντύσιμο, λοιπόν; Το εξής: Τζιν παντελόνι σε στενή ή skinny γραμμή, λευκό T-Shirt, σακάκι, μπότες φορεμένες πάνω από το τζιν, μίνι τσάντα καρπού ή χειρός. Εννοείται ότι το T-Shirt μπορεί να έχει στάμπα ή άλλο χρώμα και φυσικά τα κοσμήματα, γυαλιά, ζώνες μπορούν να παίξουν το δικό τους ρόλο στην τελική εικόνα. 

Όμως, η βασική φιγούρα με τις μπότες πάνω από το ζτιν και το σακάκι παραμένει η κυρίαρχη τάση, την οποία όλες καλοκοιτάμε. 

Δείτε το ντύσιμο που φέτος θα λατρέψουμε και θα μας λατρέψει όσο κανένα άλλο: 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ 

Δείτε το εδώ

Kailynn Knee High Boot 42 GOLD Price EUR 191.03

Δείτε το εδώ

Harper Slim Straight Leg Jeans AG PriceEUR 166.84

Δείτε το εδώ

CENY Sweater Blazer, Main, color, LIGHT CAMEL PriceEUR 65.92

Δείτε το εδώ 

V-neck Cotton T-shirt $5.99

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS