Φέτος τον χειμώνα αφεθήκαμε ευχαρίστως στη μαλακή αγκαλιά του, ειδικά τις -πολύ περισσότερες από άλλες χρονιές- ώρες που χαλαρώναμε στο σπίτι. Όλα δείχνουν ότι η πλεκτή ζακέτα, το λεγόμενο κάρντιγκαν, θα συνεχίσει να μας συντροφεύει και την άνοιξη.

Οι πιο λεπτές και στενές εκδοχές της δεν χρειάζονται ιδιαίτερα στιλιστικά τρικ. Τι γίνεται όμως με τα oversized σχέδια, που θυμίζουν τη «ζακέτα του παππού»; Σαφώς δεν υπερέχουν σε κομψότητα. Ίσως μάλιστα κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει πιο γεμάτη στην περιοχή του κορμού.

Ένα τέτοιο κομμάτι το αγαπώ ιδιαίτερα για την άνεση και τη ζεστασιά του. Πρόσφατα βρήκα και τον τρόπο να του χαρίσω εντυπωσιακή φινέτσα. Η έμπνευση ήρθε από μια Γαλλίδα Instagramer, που επιστράτευσε ένα πολύ απλό κόλπο. Πάνω από χοντρό κάρντιγκαν φόρεσε ζώνη, τονίζοντας τη μέση της και σμιλεύοντας στιλιστικά τη σιλουέτα της. Το συνδύασε με τζιν σε ίσια γραμμή, αν και εμείς θα προτείναμε το skinny παντελόνι, για να εξισορροπήσετε τον όγκο στο πάνω μέρος.

Επειδή μια ζώνη θα γίνει ο μπαλαντέρ σε πολλές εμφανίσεις σας, ακόμα και αν τα υπόλοιπα κομμάτια ενός λουκ προέρχονται από οικονομικές αλυσίδες αξίζει να επενδύσετε σε αυτό το αξεσουάρ κάτι παραπάνω. Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα τις δερμάτινες ζώνες της Ioanna Kourbela, με τιμή που ανταποκρίνεται απόλυτα στον στιλάτο σχεδιασμό και την αθάνατη ποιότητά τους.

Δες το γαλλικό λουκ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις για να το δημιουργήσεις:

Δες το εδώ

Πλεκτή ζακέτα με τσέπες patch, www.zara.com, 15,99 EUR

Δες το εδώ

Ψηλόμεσο skinny τζιν, www2.hm.com, 19,99 €

Δες το εδώ

Δερμάτινη ζώνη Supernatural Epidermises, ioannakourbela.com, €102.20

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

TAGS