Σίγουρα όλοι έχουμε στη ντουλάπα μας κομμάτια τα οποία είτε μας είναι λιγάκι μακριά και φαρδιά είτε δεν μας κολακεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο κάθε φορά που κοιτάζουμε τις φωτογραφίες διάσημων μοντέλων σε όλο τον κόσμο έχουμε την αίσθηση ότι όλα δείχνουν άψογα πάνω τους και ο λόγος δεν είναι απλά οι δυνατές αναλογίες τους. Είναι το γεγονός ότι ξέρουν χειρίζονται σωστά τα κατάλληλα για κάθε περίσταση στιλιστικά τρικς. 

Αυτό το χειμώνα που η τάση θέλει τα ρούχα μας πιο φαρδιά και ριχτά ο τρόπος για να κάνεις κάθε outfit να δείχνει ακόμα πιο ελκυστικό δεν είναι άλλο από την γνωστή σε όλους μας ζώνη. Ένα αξεσουάρ τόσο υποτιμημένο αλλά και χρήσιμο ταυτόχρονα που μπορεί να σώσει κάθε εμφάνιση της αναβαθμίζοντας την όσο δεν φαντάζεσαι.

Η ζώνη μπορεί να συνδυαστεί - όπως θα δεις και παρακάτω - με όλα. Με φαρδύ σακάκι, με μακρύ παλτό, με φόρεμα, με φούστα, με παντελόνα, με πουλόβερ, ακόμα και με κολάν. Πραγματικά αυτό το hot item μοιάζει να πηγαίνει με τα πάντα και να αναδεικνύει κάθε λουκ όσο τίποτα.

Πάρε ιδέες στο photo gallery που ακολουθεί.

 

 

 

Και μία μικρή έρευνα αγοράς.

Δες το εδώ

3-pack narrow belts, H&M, 9,99 €

Δες το εδώ

3-pack narrow belts,Η&Μ, 9,99 €

Δες το εδώ

Belt, Η&M, 14,99 €

 

 

TAGS