Σε όλες μας έχει συμβεί να αγοράσουμε κάτι που δεν φορούσαμε ποτέ στο παρελθόν και να μας γίνει τόσο απαραίτητο, που να αρχίσουμε αναρωτιόμαστε πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτό. Αυτή την αίσθηση θα έχεις μόλις αποκτήσεις ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια της φετινής άνοιξης, ιδανικό για layering και για τη μετάβαση στο καλοκαίρι: ένα μακρύ γιλέκο.

Θα γίνει ο πολύτιμος σύμμαχός σου εκείνες τις μέρες που δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, που ένα τζάκετ σού φαίνεται υπερβολικά ζεστό αλλά νιώθεις πως έχεις την ανάγκη για ένα λεπτό πανωφόρι, τουλάχιστον για τις πιο δροσερές ώρες. Και θα σου δώσει στυλ με μία κίνηση κάθε φορά που, καθώς δεν έχεις τη διάθεση ή τον χρόνο για ευρηματικούς συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ, απλά καταφεύγεις στο κλασικό δίπτυχο τζιν και T-shirt.

Δεν θα το φορέσεις όμως μόνο με τοπ και ντένιμ παντελόνι, αλλά και με φορέματα. Ταιριάζει υπέροχα με ψηλοτάκουνα και αν μάλιστα επιλέξεις ένα γιλέκο με κάθετες ρίγες, ο συνδυασμός θα κόψει πόντους από την περιφέρεια και θα σου δώσει απίστευτο ύψος.

Δες πώς το φορούν στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Μακρύ μαύρο γιλέκο Ann Demeulemeester, www.net-a-porter.com, €1,092

Δες το εδώ.

Αμάνικο μπουφάν Maliparmi, www.yoox.com, EUR 133,00

Δες το εδώ.

Μακρύ γιλέκο με άνοιγμα, www.zara.com, 49,95 EUR

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

TAGS