Έχουν περάσει ακριβώς 20 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο της στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Παρισιού όμως η Νταϊάνα παραμένει ακόμα στις συνειδήσεις του κόσμου στη Μεγάλη Βρετανία (πιθανότατα και στον υπόλοιπο πλανήτη) ως μία από τις πιο αγαπητές, πολυφωτογραφημένες και ξεχωριστές προσωπικές του πλανήτη. 

Η ίδια έμοιαζε πάντα να ασφυκιά μέσα στον ρόλο της πριγκίπισσας που τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει στην αρχή της γνωριμίας της με τον Κάρολο, γοητευμένη από τον τίτλο του και την εξουσία του ονόματος της. Στην πορεία των χρόνων βρήκε ικανοποιητική διέξοδο στα παιδιά της, την γυμναστική, το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο της, αλλά και την αγάπη της για την μόδα, γεννόμενη ένα από τα πιο επιδραστικά fashion icons των 90's. 

H επιρροή της κρατάει μέχρι και σήμερα ή μπορεί, από την άλλη, να υπήρξε τόσο κοφτερό το στυλ της που απλά δεν γίνεται να του γυρίσεις την πλάτη. Οι γυναίκες που ανήκουν σήμερα στην βασιλική οικογένεια και κατοικούν στο ανάκτορα του Κένσινγκτον την αντιγράφουν σταθερά και τα πιο διάσημα trends που φόρεσε στη ζωή επιστρέφουν στη μοδά ξανά και ξανά. 

Τελευταίο παράδειγμα το παστέλ ταγέρ, το οποίο με τόση επιτυχία λάνσαρε εκείνη στο πρώτο μισό της δεκαετίας του '90, και το οποίο επιστρέφει ξανά στα πράγμα ως μία από τις πιο κομψές και εκλεπτισμένες τάσεις της εποχής.

Αν ο αέρας του παλατιού που έσερνε η Νταϊάνα μαζί της, ούσα απλά η γυναίκα που ήταν, γινόταν ρούχο τότε σίγουρα θα ήταν αυτό το ταγέρ.

 

Δες το εδώ

STYLE MAFIA GINGHAM BLAZER £145.99

Δες το εδώ

STYLE MAFIA GINGHAM SKIRT £109.99

Δες το εδώ

Gingham blazer £69.99

Δες το εδώ

Gingham print skirt £29.99

 

 

 

 

 

TAGS