Υπάρχουν μερικές συγκεκριμένες μάρκες που παίζουν έναν μοναδικό ρόλο στις εξελίξεις της βιομηχανίας τη μόδας. Μαζί τους και ορισμένοι συντάκτες, εντυπωσιακά It girls που κλέβουν με τις πόζες τους το Instagram, αγοραστές που επενδύουν σημαντικά ποσά σε διαχρονικά, ξεχωριστά items, influencers που ανακαλύπτουν αξεσουάρ που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί πουθενά και τα κάνουν πιο hot από τον αυγουστιάτικο ήλιο σε νησί του Αιγαίου.

Κάπως έτσι καταλήξαμε να βλέπουμε παντού ένα συγκεκριμένο παπούτσι της σχεδιάστρια Rosetta Getty το οποίο αισθητικά στερείται κάθε λογικής όμως έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του fashion κοινού και να γίνει το πιο αγαπημένο των fashion bloggers και των influencers εκεί έξω.

Χνουδωτό, ζεστό, μαλλιαρό, ξώφτερνο θα μπορούσε εύκολα να αντικαταστήσει τα παντοφλάκια που έχεις μόνιμα κάτω από το καλοριφέρ της εισόδου για να πατάς με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι.

Ίσως όμως δεν κάνουν για απολύτως τίποτα άλλο, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ίσως και να μην υπάρχει blogger για blogger στην Αμερική και την Ευρώπη που δεν τα έχει φορέσει για να βγει έξω και στην πορεία έχει αναβάσει φωτογραφία στο Instagram. 

Eπιπλέον, υπάρχουν και παραλλαγές από τον οίκο Céline and την Jenni Kayne, για όσους τα έχουν αγαπήσει αρκετά ώστε να τα θέλει με κάθε τρόπο στην ντουλάπα της.

Το fashion κοινό δεν χορτάνει να φοράει αυτό το αδιανόητο, πολυφωτογραφημένο παπούτσι της σεζόν. Δες τις εικόνες.

 

Δες το εδώ

Rosetta Getty Shearling Loafer Slide ($750)

 

Δες το εδώ

JENNI KAYNE Mule Slide - Black Shearling €202 - €255

 

Δες το εδώ

Céline Cosy Slipper in Shearling ($800)

 

 

TAGS