Μετά τη μεγάλη επιτυχία της συλλογής PR100 Sport-Chic, η Tissot αποφάσισε να προσθέσει έναν σπορ χρονογράφο για εκείνες τις γυναίκες που τους αρέσει το πιο σπορ ύφος.

Το Tissot PR100 Chrono Sport-Chic Lady με τη γενναιόδωρη κάσα των 38mm, είναι ένα πιο μεγάλο γυναικείο ρολόι, το οποίο λειτουργεί και ως μια στιλιστική δήλωση.

Τα χαρακτηριστικά του ρολογιού είναι τόσο δυναμικά όσο και κομψά κατανεμημένα, όπως φαίνεται από την έντονη στεφάνη και το απλό μπρασελέ που το κάνουν εξαιρετικά ευκολοφόρετο.

Η συλλογή PR100 τιμάει τον δυναμισμό, χωρίς να αγνοεί τη θηλυκή αισθητική. Με διαφορετικά στυλ για να επιλέξετε, κάθε γυναίκα θα βρει κάτι να αγαπήσει σε αυτά τα Sport&Chic ρολόγια, τα οποία είναι επίσης πρακτικά, χάρη στις ενδείξεις και τους δείκτες με τα φωσφορίζοντα υλικά που προσφέρουν τέλεια αναγνωσιμότητα.

Οι λάτρεις του μινιμαλισμού θα γοητευτούν από την καθαρή όψη του, ενώ άλλες γυναίκες θα εκτιμήσουν την πολυτελή αισθητική του, με το καντράν και τους μετρητές από φίλντισι που λαμπιρίζουν ή τα καντράν με εφέ sunray που είναι διακοσμημένα με εντυπωσιακά διαμάντια στις ενδείξεις.

TAGS