Αν υπάρχει ένα πάρα πολύ συγκεκριμένο και σαφές χαρακτηριστικό του γαλλικό στυλ τότε αυτό, θα λέγαμε, πως είναι η απόλυτη τάξη και καθαρότητα στο καθημερινό λουκ τους. 

Απλά κομμάτια, βασικά και ποτέ επιτηδευμένα, είναι αυτά που δημιουργούν το κομψό, σέξι και επιμελώς ετημέλητο στυλ των πιο γοητευτικών γυναικών στον κόσμο, αυτων που δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε στο Instagram και λοιπά social media. 

Aπό το λευκό T-Shirt μέχρι τις μπαλαρίνες και το μαύρο σακάκι μέχρι το αγαπημένο τζιν παντελόνι, οι καθημερινές εμφανίσεις των παριζιάνων αποτελούνται στην ουσία από 10 απλούστατα items άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους, με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν λαμπερά και πάρα πολύ ψαγμένα.

Mόνο που οι Γαλλίδες εδώ και λίγο καιρό έχουν αποδείξει ότι έχουν μάτια για ένα μόνο είδος ντένιμ παντελονιού. Γιατί ενώ εδώ και χρόνια λάτρευαν τα τζιν παντελόνια σε ολόισια, κλασική γραμμή τώρα κάνουν στροφή, αρχίζοντας να προσθέτουν στη ντουλάπα τους όλο και πιο συχνά τζιν τα οποία είναι πάρα πολύ ψηλόμεσα και καταλήγουν σε ένα ελαφρύ άνοιγμα στο τελείωμα, στα μπατζάκια.

Ένα τρεντ που παίζει γενικά δυνατά αλλά τώρα. με τις ευλογίες των αγαπημένων παριζιάνων. αναμένεται να γίνει η νούμερο ένα τάση στο ντένιμ το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

 

Δες το εδώ

Jacquemus High-Rise Wide-Leg Jeans ( £255) £153

Δες το εδώ

Lemaire Twisted High-Rise Wide-Leg Jeans (£320)

Δες το εδώ

Acne Studios Pakita High-Rise Pleated Wide-Leg Jeans (£340)

Δες το εδώ

RAEY Panelled wide-leg jeans €158

Δες το εδώ

Sea Piper Wide-Leg Jeans (£250)

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS