Περιμένετε, για μισό λεπτό. Είναι 2019 ή όχι; Έχουμε αφήσει τα τρεντ του 2000 μ.Χ πίσω μας ή όχι; Ξέρουμε τι μας γίνεται ή όχι; Εάν η απάντηση είναι όχι, σε όλα αυτά τα ερωτήματα, τότε τι στο καλό σκεφτόταν, εκείνη των ωραία πρωία, η Τζίτζι Χαντίντ όταν αποφάσισε να βγει στο δρόμο με Ugg μπότες και τζιν;  

Πώς της ήρθε να αντλήσει έμπνευση από τα εικονογράμματα της  προηγούμενης δεκαετίας, όπως της Britney Spears, της Paris Hilton, της Beyoncé και τόσων άλλων που είχαν κάνει τις μπότες αυτές χοντροκομμένο αυτοκόλλητο στα όμορφα πόδια τους;  

Κάποιο είδος νοσταλγίας; Κάτι που τη χτύπησε στο κεφάλι και έπαθε στιγμιαία αμνησία; Κάτι άλλο; Δεν ξέρω, δεν απαντώ; 

Δεδομένου ότι ο κόσμος της μόδας, φέτος, έχει ενδιαφερθεί έντονα για τάσεις ανακύκλωσης από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και τα τέλη των 80s, η εμφάνιση της Χαντίντ μοιάζει με ιστορική αναδρομή, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, μια κούφια αναζητήση στον ορίζοντα του χρόνου. 

Όχι, οι Ugg μπότες δεν έχουν κάνει επανεμφάνιση, έχουν μείνει στο χρονοντούλαπο, μαζί με τα άλλα στιλιστικά καμώματα των 00s. Θα επανέλθουν, φυσικά, όπως όλα τα τρεντ της μόδας που λατρεύουν την κυκλική κίνηση, αλλά μέχρι τότε ας περιμένουμε. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά στυλ angle boots να συνδυάσουμε τα τζιν μας. 

Δείτε πιο κάτω πώς φόρεσε τις Ugg μπότες και το τζιν της η Τζίτζι και συνεχίστε με το βίντεο που δείχνει διάφορες διασημότητες με Ugg μπότες, μία δεκαετία και πριν. 

Η Τζίτζι Χαντίντ με cropped τζιν, sequined blazer και μαύρες Ugg μπότες. Κάτι δεν πηγαίνει καθόλου καλά με αυτή την εμφάνιση. Σόρι, αλλά δε μπορούμε να μη το πούμε.

Δείτε ένα βίντεο με τις εμφανίσεις των σελέμπριτι με Ugg μπότες, μία δεκαετία και πριν:

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS