Υπάρχει πρωτόκολλο στη σχέση Anna και Karl. Οι δύο τους δειπνούν παραδοσιακά στο Παρίσι κάθε πρώτο Σάββατο του Paris Fashion Week και συζητούν αυστηρά τα πάντα εκτός από μόδα. Κάπως έτσι χτίζεται η γλυκιά σχέση μεταξύ δύο influential προσωπικοτήτων του fashion industry που μοιράζονται την ίδια συνήθεια: σπάνια δημόσια χαμόγελα.

Η editor-in-chief της Αμερικανικής Vogue βρέθηκε στο Λονδίνο για να απονείμει στον επιστήθιο φίλο της Karl Langerfeld το τιμητικό βραβείο των Bristish Fashion Awards 2015 και το βήμα ήταν δικό της: “Ο Karl κι εγώ έχουμε μοιραστεί όλα αυτά τα χρόνια πολλές αναπάντεχες στιγμές μαζί, τις οποίες με μεγάλη μου χαρά θα μοιραζόμουν, εάν δεν γνώριζα ότι μετά από αυτό ο Karl περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο που γνωρίζω θα φρίκαρε”.  

“Θα ήθελα να ήμουν η Choupette! Η πανέμορφη μπουρζουά γάτα του Karl που έχει δύο υπηρέτριες, ένα προσωπικό κομμωτή, ένα σεφ και αμέτρητα διαμαντένια κολιέ”.

Προς έκπληξη όλων η Αnna δεν περιορίζεται λόγω των συναισθημάτων του Karl και ξεκινά να εξιστορεί το περιστατικό όπου ο Langerfeld προκειμένου να την πείσει να ταξιδέψει μαζί του στη Γαλλική Ριβιέρα έχτισε ένα ολόκληρο γήπεδο του τένις στους κήπους της έπαυλής του έτσι ώστε να κάνει την Anna να νοιώσει σαν το σπίτι της. Εξάλλου είναι γνωστή η εμμονή της Wintour με το συγκεκριμένο άθλημα, πόσω μάλλον με το αυστηρό καθημερινό της πρόγραμμα από το οποίο δεν αποκλίνει σχεδόν ποτέ. “Αύτο δεν έχει ξαναγίνει έκτοτε. Ποτέ κανένας δεν έχει χτίσει προς τιμήν μου ένα γήπεδο!” δηλώνει γελώντας αποθεώνοντας τη γενναιοδωρία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή των οίκων Chanel και Fendi.

Καταλήγοντας η Anna χαρίζει την καλύτερη της δήλωση, διερωτώμενη τι θα ήθελε να ήταν στην επόμενη ζωή της:“Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, θα ήθελα να ήμουν η Choupette! Η πανέμορφη μπουρζουά γάτα του Karl που έχει δύο υπηρέτριες, ένα προσωπικό κομμωτή, ένα σεφ και αμέτρητα διαμαντένια κολιέ”.

 

Κι εμείς να συμπληρώσουμε και 76.000 followers στο instagram, μία ολόκληρη συλλογή από αξεσουάρ αφιερωμένη στα χαριτωμένα μουστάκια της για τον ομώνυμο οίκου του Karl Langerfeld, ετήσια κέρδη 3εκ. Ευρώ (μόνο μέσα από δύο διαφημιστικά), και διακαή πόθο του ιδιοκτήτη της που δεν διστάζει να δηλώνει ότι θα τη παντρευόταν αφού του θυμίζει τη Γκρέτα Γκάρμπο!

Δεδομένης της ευρωστίας της σιδηράς κυρίας Wintour, μήπως η Anna χρειάζεται στοργή;

 

TAGS