Πριν από λίγο καιρό είχαμε πρωτοπαρουσιάσει τη νέα τσάντα του οίκου Chanel, εμπνευσμένη εξ' ολοκλήρου από την ιδρύτρια του Coco, αφού αυτό το ολοκαίνουριο τσαντάκι - κόσμημα έχει το πραγματικό όνομα της. Δηλαδή, Gabrielle. (Mπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ).

Τώρα ο γαλλικός οίκος, μέσα από τον πολυτάλαντο φακό του καλλιτεχνικού του διευθυντή, Karl Lagerfield, κυκλοφορεί την καμπάνια που συνοδεύει την επίσημη κυκλοφορία της πανέμορφης τσάντας, με πρωταγωνιστές την Kristen Stewart, την Cara Delevigne, τον Pharell William και την Caroline De Maigret.

Το πρώτο ολοκληρωμένο βίντεο - ταινία της καμπάνιας μόλις κυκλοφόρησε και μπορεί κανείς να το παρακολουθεί, από εχθές, στην επίσημη ιστοσελίδα της Chanel στη διεύθυνση www.chanel.com, αλλά και ακριβώς παρακάτω. 

Σε αυτό βλέπουμε την Kristen Stewart σε κατάσταση αλλοφροσύνης να εισβάλει σε μία άδεια αποθήκη, προσπαθώντας να ξεφύγει από ένα αδιευκρίνιστο κάτι. Εκεί θα βρει φωτεινούς καθρέφτες βγαλμένους από καμαρίνια, αλλά και κάτι πολύ πολύτιμο, το οποίο θα περάσει σαν θησαυρό γύρω από το λαιμό της. 

Ποιος την κυνηγάει όμως και ποιο μήνυμα της αφήνει πάνω στο θολό τζάμι της αποθήκης;

Και η Cara Delevigne πάντως έχει ήδη ενθουσιαστεί με την Gabrielle αφού την προτιμάει και στις καθημερινές της εμφανίσεις, σε μία όμως πιο ιδιαίτερη και μοντέρνα version.

TAGS