Μία νέα τάση στο σύμπαν των εσωρούχων έχει έρθει για να ανατρέψει όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τα σουτιέν και την έννοια του sexyness. 

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε κάνει λόγο για τα εσώρουχα 3/4, τα γνωστά, τα βαμβακερά, εκείνα που συνήθως κρύβεις στον πάτο των συρταριων σου και τώρα ψάχνεις να ξεθάψεις αφού οι απανταχού Γαλλίδες σε ενημερώνουν πως δεν υπάρχει πιο κουλ κιλοτάκι για να φορέσει. Τώρα λοιπόν ένα διαφορετικό trend έρχεται να επιβεβαιώσει πως η άνεση είναι πλέον το νέο σέξι.

Μιλάμε για τα bramis, κάτι ανάμεσα σε σουτιέν,μπουστάκι και εφαρμοστό φανελάκι το οποίο έχει έρθει δυναμικά για να πάρει την θέση του κλασικού σουτιέν και να αντικαταστήσει τις καταπιεστικές - σε πολλές περιπτώσεις -μπανέλες. 

Στο Instagram γίνεται ήδη χαμός για χάρη τους ενώ οι χρήστες κάνουν λόγο για το πιο άνετο εσώρουχο όλων των εποχών, αυτό που γύρισε από το παρελθόν (φορούσαμε και στα 90's με τρέλα μπουστάκια) για να μας καταπλήξει για άλλη μια φορά, τονίζοντας πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι αφιερωμένο σε αυτό το φρέσκο trend.

Ειδικά για όσες εκεί έξω έχουν πιο μικρό, πιο στητό, πιο ανάλαφρο στήθος είναι σίγουρα μία τέλεια επιλογή για μόλις 20 ευρώ.

Δες το εδώ

Skinny Strap Brami €16.40

Δες το εδώ

Such A Square Crop €22.96

Δες το εδώ

Super Scoop Brami €22.96

 

 

 

TAGS