Τα χαρτιά της ανοίγει η Μαρία Γκράτσια Κιούρι για την κολεξιόν SS 2021. «Θέλουμε κάτι που γεννά επιθυμία, αλλά πιο άνετο. Είναι προφανές ότι η ζωή μας είναι εντελώς διαφορετική», τονίζει η διευθύντρια δημιουργικού στον οίκο Dior.

Η Μαρία Γκράτσια Κιούρι συμπληρώνει ότι αυτό που κάνει είναι ότι «προσπαθώ να μεταφράσω αυτό που νιώθω γύρω μου, αυτό που βλέπω στις γυναίκες που ξέρω». Η κολεξιόν S/S 2021 παρουσιάστηκε σε χώρο, ο οποίος διαμορφώθηκε στον κήπο “Jardin des Tuileries”, στην καρδιά του Παρισιού, ενώπιον λιγοστού κοινού το οποίο φορούσε προστατευτικές μάσκες Dior.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ξεκινήσω μια καινούργια κολεξιόν τώρα που το lifestyle μας είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι στο παρελθόν», σχολιάζει. «Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να δώσεις σε μια κολεξιόν το μήνυμα ότι αν ντυθείς με αυτά τα ρούχα αισθάνεσαι εμπιστοσύνη, αισθάνεσαι καλά στο σώμα σου. Η οπτική γωνία μου τώρα είναι ότι είναι πιο ιδιωτική η σχέση που έχεις με τα ρούχα σου. Γιατί είσαι μόνη, τώρα, στο σπίτι, στο γραφείο. Άρα, η σχέση μας με τα ρούχα είναι διαφορετική, είναι πιο ιδιωτική».

 

Δείτε ολόκληρο το σόου του Dior για την άνοιξη/καλοκαίρι 2021:

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτό: REUTERS/Benoit Tessier

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS