Από τη στιγμή που τα τρακτερωτά μποτάκια έκαναν την μεγάλη τους επιστροφή στη μόδα την περασμένη σεζόν ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι τη στιγμή που ένα ακόμα ζευγάρι διαχρονικά παπούτσια θα αποκτήσει τη δική του, πιο σύγχρονη εκδοχή, «φορώντας» τρακτερωτές σόλες.

Να λοιπόν που ένα απόλυτα φθινοπωρινό και χειμωνιατικό ζευγάρι, τα κλασικά μοκασίνια «ανεβαίνουν επίπεδο», πατώντας πάνω σε υπερυψωμένες σόλες και χαρίζοντας μερικούς έξτρα πόντους στο ύψος μας. 

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι όλα ξεκίνησαν από τον οίκο Prada που έδειξε πρώτος την δική του εκδοχή γι'αυτό το φρέσκο τρεντ, το οποίο αναμένεται να κατακτήσει το ίνσταγκραμ και τις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας μέσα στο επόμενο διάστημα. Ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο και oι μεγάλες αλυσίδες μόδας να ακολουθήσουν τα βήματα του.

Αυτή τη στιγμή κάποια από τα πιο γνωστό μοντέλα στον κόσμο (ανάμεσα τους και η Elsa Hosk), αλλά και πολλές influencers έχουν ανεβάσει ήδη στους λογαριασμούς τους στο ίνσταγκραμ φωτογραφίες με δερμάτινα, στιλάτα, τρακτερωτά loafers που μπορεί με μία πρώτη ματιά να φαντάζουν λιγάκι άχαρα, ωστόσο, στην πορεία κερδίζουν το βλέμμα και την προσοχή σου.

Όλα δείχνουν ότι μιλάμε ήδη για το πιο δημοφιλές ζευγάρι παπούτσια τον χειμώνα του 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Arket Chunky-Sole Leather Loafers (£150)

Δες το εδώ

ASOS Design Monster Chunky Loafers in Black (£30)

Δες το εδώ

Gianvito Rossi Leather Loafers (£640)

Δες το εδώ

& Other Stories Heeled Leather Penny Loafers (£95)

Δες το εδώ

Δες το εδώ

Mango Leather Heel Loafers (£70)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS