Σε αυτό το σημείο, θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για να σας υπενθυμίσουμε κάτι που ήδη γνωρίζετε: τα άσχημα παπούτσια και τα άσχημα ρούχα είναι θέμα επικαιρότητας, μιας και η μόδα κάνει κύκλους και φέτος έχουν έρθει πολλά ντεσού από την λατρεμένη, πλην εκκωφαντική δεκαετία του '80.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στα νέα «άσχημα» κολάν των Zara, τα οποία έχουν διχάσει κοινό και κριτικούς μόδας αφού κάποιοι έχουν αναστατωθεί ευχάριστα με την άφιξή τους και κάποιοι τα κοιτάζουν με μισό μάτι. Σε περίπτωση που δεν το είχατε μαντέψει, αυτά τα κολάν δεν είναι μαύρα ή γκρ. Είναι ξεκάθαρα τολμηρά και ελαφρώς λαμέ. Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζετε, λαμέ.

Κάποια από αυτά δε είναι φλοράλ. Και διαθέτουν και το χαρακτηριστικό «ποδαράκι», στο τελείωμα, αυτό που πιάνει είτε κάτω από το παπούτσι, είτε στο πόδι κατευθείαν. Το «ποδαράκι» είναι μία ακόμα μόδα που προκαλεί αντιδράσεις.

Οι στιλίστες των Zara δεν μασάνε από αυτά όμως, τα συνδυάζουν έντονα μεταξύ τους, φλοράλ με ρίγες και λαμέ παρδαλά και το αποτέλεσμα έχει βγει κατευθείαν από το Studio 54. Απολαύστε το. 

Δείτε το εδώ

ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΛΟΥΡΑΚΙ ΦΤΕΡΝΑΣ 39,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΕΜΠΡΙΜΕ ΚΟΛΑΝ 39,95 EUR

Δείτε το εδώ 

ΚΟΛΑΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 39,95 EUR

 Δείτε το εδώ

ΕΜΠΡΙΜΕ ΚΟΛΑΝ FUSEAU 39,95 EUR
TAGS