Το καλοκαίρι ξεκινά, τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 χαλαρώνουν και εμείς ξεκινάμε να επιστρέφουμε σε μία κανονικότητα. Αυτό σημαίνει πως εκτός από προσκλήσεις σε εξόδους και τριήμερα με φίλους, θα ξεκινήσουν να καταφτάνουν προσκλητήρια και e-mails για βαφτίσεις και γάμους. Εάν φέτος βέβαια ανήκεις στην κατηγορία όσων θα καλέσουν φίλους και συγγενείς σε κάποιο τέτοιο μυστήριο, τότε οι παρακάτω στιλιστικές συμβουλές θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες.

Εάν φέτος βέβαια ανήκεις στην κατηγορία όσων θα καλέσουν φίλους και συγγενείς σε κάποιο τέτοιο μυστήριο, τότε οι παρακάτω στιλιστικές συμβουλές θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώσαμε πέντε styling tips για εσένα που πρόκειται να γίνεις νονά φέτος το καλοκαίρι, τα οποία θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις σωστά το look σου για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα.

Εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε μία και μοναδική συμβουλή λίγο πριν επιλέξεις τα ρούχα σου για το μυστήριο είναι η άνεση. Σκέψου δηλαδή πως θα κρατάς το μωρό αγκαλιά για αρκετή ώρα, θα το ντύσες και θα κάνεις διάφορες κινήσεις κατά τη διάρκεια της βάφτισης. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να επιλέξεις ένα ρούχο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και θα σου προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Απέφυγε τα πολύ στενά ρούχα, τα οποία σίγουρα θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS