«Ως αντίδραση στην κυριαρχία της ψηφιακής τεχνολογίας και των social media που έχουν εισβάλει με γρήγορους ρυθμούς στις ζωές μας, αποξενώντας τον έναν από τον άλλο, αναζητούμε νέους, αυθεντικούς τρόπους που θα μας φέρουν πιο κοντά και θα ενθαρρύνουν την οικειότητα μεταξύ μας εκ νέου,» γράφει η Pantone στη φετινή της ανακοίνωση για το ποιο θα είναι το χρώμα που θα υπάρχει παντού τη νέα χρόνια, η οποία πλησιάζει με γοργά βήματα. «Η κοινωνική, πνευματώδης και καθηλωτική φύση που αποπνέει μέσα από το Pantone 16-1546 Living Coral έρχεται για να φωτίσει τις καρδιές και τις ζωές μας και για μας θυμίσει την έννοια της χαράς και των ευχάριστων δραστηριοτήτων»

Συμβολίζοντας, λοιπόν, όλα τα παραπάνω μαζί με την ευτυχία που όλοι έχουμε ανάγκη να ανακαλύψουμε ξανά στην καθημερινότητα μας, η Pantone επέλεξε το φωτεινό κοραλί ως το Χρώμα της Χρονιάς για το 2019. Μία απόχρωση που σίγουρα κολακεύει και χαρίζει γοητεία στους περισσότερους ανθρώπους, ανεξαρτήτως απόχρωσης στα μαλλιά ή το δέρμα.

Είσαι έτοιμη να το υιοθετήσεις; Στο Instagram πάντως παίζει ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές των πιο fashionable γυναικών.

Αυτό είναι το χρώμα της χρονιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS