Δεν είναι περίεργο να συναντήσει κανείς πέρα από κάθε φαντασία και λογική κοσμήματα πάνω σε ένα κόκκινο χαλί. Οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας στον κόσμο παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση των πιο εντυπωσιακών γυναικών στον πλανήτη, το τελευταίο διάστημα, όμως, οι celebrities του κόσμου τούτου δείχνουν να έχουν προτίμηση μόνο για μία πολύ συγκεκριμένη μάρκα λαμπερών κοσμημάτων. Ίσως την πιο εμφβληματική. Ίσως την πιο άρρηκτα συνδεδεμένη με την γοητεία ενός εκτυφλωτικού κοσμήματος.

Θυμάσαι την ταινία Casino με τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και την Σάρον Στόουν, στην οποία αυτός δεν ήξερε τι έβγαζε και αυτή ήταν η υπέροχα ποθητή γυναίκα που μπορούσε στο πλευρό του να αποκτήσει το οτιδήποτε; Ε, σε αυτή την ταινία υπάρχει μία σκηνή στην οποία η Στόουν είναι μακάρια ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, απολαμβάνοντας την θέα ολόκληρου του περιεχομένου της μπιζουτιέρας της η οποία είναι γεμάτη - με τι άλλο; - με αμέτρητα κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας του οίκου Bulgari.

Aυτός είναι λοιπός ο οίκος που έχει κατακτήσει τα πάντα αυτή τη στιγμή στον χώρο της μόδας και της σόουμπιζ και στις Κάννες έγινε πραγματικά χαμός, με την κρουαζέτ να πλημμυρίζει από περίτεχνα φίδια επιστρωμένα με διαμάντια πολλών καρατιών, χρυσά περιδέραια με πολύτιμους λίθους και βαριά, πολύτιμα σκουλαρίκια. Από την Lady Kitty Spencer μέχρι την Bella Hadid, τη Rihanna και την Zendaya ο οίκος Bulgari έχει γίνει ο αγαπημένος των πιο ισχυρών και επιδραστικών γυναικών στον κόσμο. 

Με το πιο εικονικό μοντέλο του οίκου, το φιδίσιο κολιέ Serpenti, να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο όσες δεκαετίες κι αν περάσουν, τα κοσμήματα του οίκου Bulgari φαίνεται πως είναι αυτά στα οποία καμία δεν μπορεί να αντισταθεί, όποια κι αν είναι, όση δύναμη κι αν έχει, όσες αμέτρητες επιλογές κι αν βάλει κάποιος μπροστά τους. 

Ριάνα

 

Δες το εδώ

Bulgari Giardini Italiani Necklace (price upon request)

 Laura Harrier

Δες το εδώ

Δες το εδώ

Bulgari Serpenti Necklace (price upon request)

Βella Hadid

 

 

Δες το εδώ

Bulgari Parentesi Necklace (price upon request)

Zendaya

 

 

 

Δες το εδώ

Bulgari Serpenti Earrings (price upon request)

Kitty Spencer 

 

 

 

Δες το εδώ

Bulgari Serpenti Bracelet (price upon request)

 

 

 

TAGS